Εγκαίνια για το νέο τεχνικό γραφείο του Χάρη Γιαλλουρίδη στη Ρόδο


Σε μια μικρή και σεμνή τελετή μεταξύ συγγενών, φίλων και συναδέλφων πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαρτίου τα εγκαίνια του νέου τεχνικού γραφείου του Χάρη Γιαλλουρίδη στο εμπορικό κέντρο Φώκιαλη στη Ρόδο.

Μετά το πέρας του αγιασμού, οι παρευρισκόμενοι  ξεναγήθηκαν στο νέο χώρο και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες του γραφείου.

Το τεχνικό γραφείο Γιαλλουρίδης  ιδρύθηκε το 2013 από τον Γιαλλουρίδη Μ. Χαράλαμπο, απόφοιτο της σχολής «Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών» της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση τον τομέα της Ενέργειας, Αεροναυτικής και Περιβάλλοντος και εν δυνάμει κάτοχο του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Επίσης είναι πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής  Κτιρίων Β’ Τάξης και μέλος του ΤΕΕ από το 2011, ενώ από το 2016 είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Έχει έδρα τη Ρόδο και αναλαμβάνει έργα σε όλα τα Δωδεκάνησα. Διατηρεί συνεργασίες με έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργία με σκοπό την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης συνεργάζεται με ένα πλήθος επιχειρήσεων ως Τεχνικός Ασφαλείας & Τεχνικός  Σύμβουλος,  αναλαμβάνει την εκπόνηση όλων των Η/Μ μελετών, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, αδειών λειτουργίας και καλύπτει όλο το φάσμα θεμάτων σχετικά με την ενέργεια, την εξοικονόμηση της και το περιβάλλον. Είναι εξωτερικός συνεργάτης της TÜV HELLAS, του κορυφαίου οργανισμού Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, ενώ κατέχει πιστοποίηση από την iqms ως Επιθεωρητής/ Επικεφαλής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια