Εγκαινιάστηκε το στολίδι της Σύμης, το νέο κλειστό γυμναστήριο – Φωτογραφίες

Εγκαινιάστηκε την Τρίτη 13 Μαΐου το νέο κλειστό γυμναστήριο Σύμης που φέρει το όνομα “Ιωάννης Καπνουλάς” , στη μνήμη του γυμναστή που έθεσε γερούς θεμέλιους λίθους του αθλητισμού στη Σύμη. Πρόκειται πραγματικά για ένα στολίδι του νησιού.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, του Δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα και πλήθους κόσμου.

Η συνολική του έκταση είναι 2000 τ.μ. και ο τελικός προϋπολογισμός του έφθασε στα 3.500.000 μαζί με τις τελικές εργασίες και τους δρόμους τριγύρω. Περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ, βόλευ, όργανα γυμναστικής, παιδότοπο αναψυκτήριο και πολλές διαμορφωμένες αίθουσες.

Ο Δήμαρχος Σύμης στην ομιλία του το χαρακτήρισε “πολιτιστικό κέντρο” γιατί δεν προσφέρει μόνο ευκαιρίες για αθλητισμό, αλλά και πολλές αίθουσες για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί.  Μετά την τελετή του αγιασμού ακολούθησαν ψυχαγωγικά  και χορευτικά δρώμενα από το Σύλλογο Γυναικών Σύμης και το χορευτικό σχήμα της Ειρήνης Μυλωνάκη.

Το νέο υπερσύγχρονο  κλειστό γυμναστήριο Σύμης  δίνει νέα πνοή στο νησί με την αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων πλέον να βρίσκει στέγη αντάξια των ικανοτήτων τους.

Ευχόμαστε το κλειστό γυμναστήριο, ένα μεγάλο και σημαντικό  έργο, να  σηματοδοτεί την  ανάπτυξη όλων των τομέων στα νησιά του αιγαίου που αξίζουν τα καλύτερα.

Ευχαριστούμε τη κ. Σεβαστή Νικολή για τις φωτογραφίες.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest