Ένα νέο επιχειρηματικό κέντρο στη Ρόδο – Φωτογραφίες από τα Εγκαίνια

Εγκαινιάσθηκε εχθές το βράδυ παρουσία πλήθους κόσμου η νέα ανακαινισμένη πτέρυγα του πρώην ξενοδοχείου “ΦΑΙΔΡΑ” από την ΒΕΒΑΤΟΥΡ ΑΕ, καθώς και το νέο επιχειρηματικό-συνεδριακό κέντρο στην πόλη της Ρόδου  “ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ”.

Το νέο επιχειρηματικό κέντρο, άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες υποδομές και οπτικοακουστικό εξοπλισμό περιλαμβάνει τρεις αίθουσες χωρητικότητας από 12 έως 120 άτομα : Alexandria conference room,  Phaedra conference room,  Babylonia conference room.

Η αίθουσα Αλεξάνδρεια προσφέρει φυσικό φωτισμό με οικολογικό γυαλί και η δυναμικότητα της, των 75 ατόμων προσφέρεται ιδανικά για συναντήσεις, συνέδρια ή εκδηλώσεις. Η ελκυστική βεράντα έξω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων για καφέ ή για κοκτέιλ και σνακ.

Η αίθουσα Φαίδρα είναι μια  κομψά σχεδιασμένη αίθουσα συνεδριάσεων που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 120 άτομα για συναντήσεις, συνέδρια ή εκδηλώσεις.

Η αίθουσα «Babylonia», χωρητικότητας έως 16 άτομα, είναι ο ιδανικός χώρος για μια μικρή επιχειρηματική συνάντηση ή για μια συνέντευξη Τύπου. Μέσα σε μια ζεστή, άνετη ατμόσφαιρα, η διακόσμηση με ξύλο και γυαλί και ο φωτισμός υψηλής τεχνολογίας , καθώς και το φυσικό φως της, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στην οποία μπορούν να διεξαχθούν κάθε είδους μικρής κλίμακας επιχειρηματικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον το επιχειρηματικό κέντρο προσφέρει τρία εκθετήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καταλλήλως στις συνεδριάσεις , καθώς και επαγγελματική σουίτα απόλυτα εξοπλισμένη για τον επαγγελματία.

Ο ιδιοκτήτης κ. Ιντζάς δήλωσε στο Rodosreport: ” Σκοπός αυτού του συνεδριακού χώρου, του επιχειρηματικού κέντρου που είναι κάτι καινούριο στο κέντρο της Ρόδου, είναι να φέρουμε κοντά όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου . Να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε μπροστά για όλα τα θέματα που αφορούν τον τόπο μας  σε ένα σημείο συγκέντρωσης αλλά και να δώσουμε μελλοντικές λύσεις.  Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του έργου και όλους όσους έχουν παραβρεθεί σήμερα εδώ πέρα. “

Το επιχειρηματικό αυτό κέντρο είναι ένα καινοτόμο βήμα για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου και έρχεται να προσφέρει νέες ευκαιρίες στους επαγγελματίες, αλλά και φορείς και συλλόγους που πλέον μπορούν να εδρεύουν εκεί με όλες τις ανέσεις.