Κατάμεστο το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή Στέφανου Δράκου

Με δάκρυα στα μάτια και καταχειροκροτούμενος από πλήθος κόσμου που είχε «κατακλύσει» το πολιτικό του γραφείο, εισήλθε το βράδυ της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2015, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, στην τελετή Αγιασμού του γραφείου του. Αιρετοί, συνάδελφοί του, φίλοι του, συνεργάτες του, καθώς και πλήθος πολιτών, τίμησαν τον κ. Στέφανο Δράκο, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού του πολιτικού του γραφείου, γεμίζοντας τόσο τους χώρους υποδοχής, όσο το μπαλκόνι, το διάδρομο και την είσοδο, εσωτερικά και εξωτερικά του γραφείου. Εικόνα, η οποία προκάλεσε τη βαθειά συγκίνηση του υποψήφιου, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε το σύνολο των παραβρισκόμενων.
«Σήμερα σας άνοιξα το σπίτι μου. Το σημείο, όπου οι άνθρωποι μου παλεύουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ και σας ζητώ να είστε δίπλα μου, διότι σε λιγότερο από επτά μέρες, αποφασίζουμε για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου. Αποφασίζουμε για το αύριο όλων μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ και μία παράκληση: Να μείνουμε ενωμένοι. Μόνο έτσι θα δίνει δύναμη ο ένας στον άλλο. Δύναμη αναγκαία για την προάσπιση των νησιών μας και των κατοίκων τους, από τη Ρόδο μέχρι το ακριτικό Αγαθονήσι. Όλοι εδώ, στα Δωδεκάνησα. Όλοι μαζί. Με πίστη, για κοινό αύριο», ανέφερε ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος, με την ολοκλήρωση της τελετής Αγιασμού του πολιτικού του γραφείου, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.
Στο ήθος, τις αξίες και τις αρχές του κ. Στέφανου Δράκου, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, που τίμησε με την παρουσία του την τελετή Αγιασμού του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου Βουλευτή, καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» Στράτος Καρίκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στο πλευρό ενός δικού τους ανθρώπου, μίας και ο κ. Στέφανος Δράκος είναι πρώτος εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Ρόδου. Στο πλευρό του υποψηφίου Βουλευτή βρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, που ανέφερε ότι το γραφείο του κ. Δράκου δεν μπορεί να χωρέσει το σύνολο των πολιτών που θέλουν να βρεθούν κοντά του, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού Στέργος Στάγκας, που ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία, ο Αντιδήμαρχος Δήμος Μουτάφης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Καραγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευγένιος Κασσανής, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Νατάσα Βενετοκλή, καθώς και η Πρόεδρος της Τ.Ο. Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Χατζηγεωργίου. Δίπλα στον κ. Στέφανο Δράκο, βρέθηκαν ακόμη συνάδελφοί του, φίλοι του, συνεργάτες του, η οικογένειά του, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων της Ρόδου.