Πλημμύρισε από κόσμο το Εκλογικό Κέντρο του Φ. Χατζηδιάκου στα εγκαίνια – Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη και δυναμική η προσέλευση του κόσμου σήμερα το βράδυ το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο, όπου πραμγατοποιήθηκαν τα εγκαίνια.  

Μετά τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου από τον π. Νεκτάριο Πόκια,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος μίλησε με θέρμη για την παράταξη του και τα στελέχη της. Τόνισε “Είμαστε εδώ για να ενώσουμε, να συνθέσουμε, να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε, Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη μας, ξεκινούμε μαζί και ξεκινούμε δυνατά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει και αυτό που αξίζουμε, και Αξίζουμε περισσότερα, Θέλουμε και Μπορούμε περισσότερα θα πετύχουμε περισσότερα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς,  πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη της παράταξης του και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του και πλήθος φίλων και υποστηρικτών.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπροτάζ από τα εγκαίνια και η ομιλία του επικεφαλής της παράταξης ” Ρόδος Δύναμη Πολιτών ” Φώτη Χατζηδιάκου.

“Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκλεκτοί συνεργάτες μου

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη σημερινή σας παρουσία, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η μεγάλη μας πορεία προς τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η σημερινή σας παρουσία επιβεβαιώνει, με το πλέον περίτρανο τρόπο, το μήνυμα νίκης για το συνδυασμό μας. Ενός  συνδυασμού που αποσκοπεί στην συσπείρωση όλων των συμπολιτών, που τους ενώνει το όραμα μιας συμμετοχικής και πολυσυλλεκτικής τοπικής κοινωνίας.

Δημιουργήσαμε ένα ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και ενώσαμε πολίτες από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και πολιτικές διαδρομές.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε, να συνθέσουμε, να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε. Για όλα αυτά δεσμευόμαστε με το πρόγραμμα μας.

Είμαστε εδώ:

Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους

Άνθρωποι δοκιμασμένοι σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς

Άνθρωποι νέοι που αγωνίζονται για την εκπλήρωση των ονείρων τους

Άνθρωποι έμπειροι που καταθέτουν την πείρα τους στον κοινό μας αγώνα

Άνθρωποι άξιοι και ικανοί με όρεξη για δουλειά,

που όλοι μας  έχουμε ένα και μοναδικό σκοπό, τη θέληση να δουλέψουμε για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, καθώς και για τις προσπάθειες σας να μεταδώσετε καθαρά το μήνυμα μας, το οποίο είναι ότι

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Γνωρίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά και τα προβλήματα τις ανάγκες του τόπου μας και τις αγωνίες των συμπολιτών μας

Θέλουμε γιατί είμαστε ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες με διάθεση για προσφορά

Μπορούμε γιατί έχουμε την πείρα και τη γνώση και αγωνιζόμαστε με σαφείς στόχους και καθαρά διατυπωμένες λύσεις.

Σχεδιάζουμε και δουλεύουμε:

για μια Ανθρωποκεντρική, Σύγχρονη και Ανταγωνιστική Ρόδο

για μια Ρόδο της Ανάπτυξης και της Αλληλεγγύης

για μια Ρόδο της Διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της συμμετοχής

για μια Ρόδο ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αυτές είναι οι βασικές αρχές, που αποτελούν τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος μας, όπως παρουσιάστηκαν στην αρχική μου ομιλία της 22ας Μαρτίου , όπως αποτυπώνονται έγγραφα στο φυλλάδιο μας, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα και είναι εδώ για σας και όπως θα αναλυθούν στο πρόγραμμα μας, που θα παρουσιαστεί στις επόμενες θεματικές μας εκδηλώσεις για τον τουρισμό στις 2 Μαΐου και για την ποιότητα ζωής- καθημερινότητα και τον πολιτισμό και στην κεντρική ομιλία μας τις επόμενες μέρες.

Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη μας.

το επίκεντρο του προγράμματος μας βρίσκεται ο πολίτης, ο άνεργος, οι νέοι και οι νέες, ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας, τα άτομα της 3ης ηλικίας, τα ΑΜΕΑ.

Οι δράσεις μας συνδιαμορφώνονται ΑΠΟ τους πολίτες  ΓΙΑ τους πολίτες.

Δίνουμε βήμα σε όλους τους πολίτες να εκφραστούν, συμμετέχοντας στη δημόσια διαβούλευση που ξεκινήσαμε, το «+αποφασίζω», και να περιγράψουν τη Ρόδο που επιθυμούν και ονειρεύονται. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η εν λόγω πρωτοβουλία έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι επώνυμα ή ανώνυμα καταθέτουν τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους.

Μαζί σας συνδιαμορφώνουμε τις θέσεις μας για το μέλλον του τόπου μας και με τη συμμετοχή σας ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα μας.

Φίλες και Φίλοι,

 Στέκομαι απέναντί σας με αίσθημα ευθύνης και με την υπόσχεση, ότι ως νέα δημοτική αρχή θα δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας. H δύναμη μας  πηγάζει από τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης που έρχονται καθημερινά από όλους τους συνδημότες μας, από την πόλη της Ρόδου , αλλά και από κάθε χωριό χωριστά. Από την Λίνδο, την Κάμειρο, την Ιαλυσό, τις τρεις αυτές περιοχές, που ένωσαν τις δυνάμεις τους από την αρχαιότητα και δημιούργησαν την πόλη μας.

Θέλω για ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για:

Την αγάπη και τη δύναμη που μας δίνετε, καθώς και για

Την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε αυτή μας την προσπάθεια

Ξεκινούμε μαζί και ξεκινούμε δυνατά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει και αυτό που αξίζουμε, και

Αξίζουμε περισσότερα

Θέλουμε και Μπορούμε περισσότερα

ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ”

Pin It on Pinterest