Ευχές απο την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ

Η Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου εύχεται σε όλους τους κατοίκους των Νησιών μας μια καλή και δημιουργική χρονιά! Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και στους εργαζόμενούς, που ασφυκτιούν αλλά αγωνίζονται, ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι η αφετηρία της αλλαγής της ζωής μας σε έναν κόσμο δικαιότερο, δημοκρατικότερο, αλληλέγγυο και χωρίς ανισότητες.

Με αξιοπρέπεια και με ελπίδα πορευόμαστε για την ανατροπή του φαύλου κύκλου των μνημονίων και της λιτότητας που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και φτωχοποίησαν τον λαό μας, μοιράζοντας τον πλούτο που παρήγαγε στο ντόπιο και ξένο οικονομικό κατεστημένο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με βαθειά επίγνωση των ιστορικών στιγμών που ζούμε, οργανώνει τον αγώνα του απέναντι στον φόβο και την καταστροφολογία μίας κυβέρνησης που καταρρέει με πάταγο και ενός κατεστημένου που κυβερνά δεκαετίες.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών δεν γυρίζουμε απλώς σελίδα, αλλάζουμε το βιβλίο για το μέλλον του τόπου, με πρόγραμμα και στρατηγική.

Μέσα στην προσπάθεια αυτή, έχει ήδη ξεκινήσει και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας για τις προσεχείς εκλογές.
Είναι αναγκαίο να αναγνωρίσουμε και να χαιρετίσουμε την ευρεία διάθεση συμμετοχής στα ψηφοδέλτιά μας, τόσο από τα μέλη μας όσο και από άτομα που υπερασπίζουν την πολιτική μας ανοιχτά στην κοινωνία. Και είμαστε σίγουροι πως αυτή η διάθεση συμμετοχής είναι ταυτόχρονα και διάθεση ένταξης και αγωνιστικής εγρήγορσης για την εκλογική διαδικασία αλλά και μετά.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου, σεβόμενη τις αποφάσεις των οργανώσεών μας και τις καταστατικές μας αναφορές, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών μας, με τον τρόπο που υπαγορεύει η εσωτερική μας δημοκρατία και διαβούλευση.

Οι τρέχουσες ιστορικές συνθήκες δημιουργούν τους όρους για να αναπτυχθεί μια νέα κοινωνική δυναμική που θα συσπειρώνεται στην ανάγκη, να στηριχθεί η προοπτική διακυβέρνησης της Αριστεράς σήμερα και στο άμεσο μέλλον, όταν θα κληθεί να πάρει, τις κρίσιμες αποφάσεις απέναντι στους δανειστές και την ντόπια οικονομική και πολιτική ελίτ.

Μαζί με τον λαό, προχωράμε στην ανατροπή.