Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Ρόδου απο την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας

Προς: κ. Κουσουρνά Στάθη / Δήμαρχο Ρόδου – Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου

Κοινοποίηση:
κ. Τσακίρη Τσαμπίκο / Αντιπρόεδρο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
κα Δεληγιάννη Μαρίκα / Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών.
κα Καραμπίνη Μαρία / Προϊσταμένη δημοσίων σχέσεων Δήμου Ρόδου

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη συμπαράσταση στην πραγματοποίηση του γυμνασίου – άσκησης στο κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA στη Ρόδο την 9 Ιουλίου 2014.
Από την αρχή της συνεργασία μας διεφάνη ότι έχουμε κοινούς στόχους, προκειμένου για την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας και εσείς προσωπικά, με το ενδιαφέρον σας, καταφέρατε να γίνουν έργα υποδομής στο λιμάνι τα οποία συνδράμουν στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.
Η Ένωσή μας, με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και γενικότερα της Χώρας, θα συνεχίσει την πολιτική δράσης σε όλους τους τομείς που αφορούν την κρουαζιέρα και εμείς θα είμαστε πρόθυμοι για συνεργασία στο μέλλον, από οποιαδήποτε θέση κατέχετε, προκειμένου για νέες δράσεις ανάπτυξης του κλάδου.
Οι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών σας, όπως ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Τσακίρης Τσαμπίκος, η Διευθύντρια Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, κα Καραμπίνη Μαρία, καθώς και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, κα Δεληγιάννη Μαρίκα, συνεργάστηκαν μαζί μας και ιδιαίτερα με τον υπεύθυνο της όλης επιχείρησης προσυπογράφοντα Ναύαρχο Καλούδη και προσέφεραν τα μέγιστα, όσον αφορά την κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου για την επιτυχία της όλης επιχείρησης.
Σας ευχόμεθα υγεία προσωπική και οικογενειακή και να έχετε καλό καλοκαίρι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,

Pin It on Pinterest

Shares
Share This