Ευθύνες στο θύμα επιρρίπτει η μητέρα του γυναικοκτόνου στη Ρόδο (βίντεο)

Ευθύνες στο θύμα προσπαθεί να επιρρίψει εμμέσως η μητέρα του δράστη της δολοφονίας της 32χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο.

Με νέες δηλώσεις της στο Mega βάλει κατά της αδικοχαμένης κοπέλας και προσπαθεί να ….δικαιολογήσει τον δράστη γιό της :

Μιλώντας στο MEGA, αναφέρει: «Έγινε το γεγονός;…Τελείωσε. Έφυγε το παιδί μου; Ήταν και οι δύο δυναμικοί. Δεν ρίχνω βάρος σε κανέναν. Κι ο γιος μου έκανε απλά λάθος επιλογές. Κι ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα. Δεν κατηγορώ καμία, καμία δεν κατηγορώ. Καμία. Η κάθε μία κατά τη δύναμή της. Το παιδί μου έμπλεξε με λάθος άτομα. Το παιδί μου είναι καλό. Έμπλεξε λάθος. Απλά».

«Είχαν ένα κακό. Ένα κακό… και οι δύο έψαχναν… δεν ξέρω… εκείνη έκανε την αρχή, ακολούθησε και ο δικός μου… Έψαχνε το παρελθόν ο ένας του άλλου… και με ποιους, και με πόσους και με τι και μ’ αυτό… Χαζομάρες… Κι εκείνος είχε… την αγαπούσε κι ήθελε να την κρατήσει. Μου λέει “μαμά, όλα διορθώνονται”. Του λέω “δεν βελτιώνονται οι άνθρωποι…” Ναι, αλλά ρε μάνα, την αγαπάω’.

Κι εκείνη μια μέρα έφυγε. Κατέβασε τις κουρτίνες, κατέβασε… πήρε τα σεντόνια, πήρε τις πετσέτες, ό,τι είχε φέρει μέσα στο σπίτι. Τέσσερις η ώρα το πρωί έφυγε. Κι 7 του μήνα, παραμονή στο γενέθλιο της Παναγίας, ξαναγύρισε η Ντόρα. Της λέω “αγάπη μου, κοριτσάκι μου, δεν ανοίγουμε τη πόρτα και φεύγουμε, δεν παραιτούμαστε έτσι”. Οκτώ φορές είχε φύγει και κοπάναγε τις πόρτες».

«Είναι λογικό ένας άνθρωπος 33 ετών, που έχασε το φως του από τη μια στιγμή στην άλλη, να έχει ένταση. Να έχει νεύρα. Είναι λογικό. Κι η κοπέλα, επειδή έπρεπε να τον φροντίζει, έπρεπε… Κι εκείνη τον παράτησε γιατί έπαθε το ατύχημα, το κατάλαβες; Ξέρεις τι είπε; “Εγώ νοσοκόμα του δε θα γίνω”. Τα λένε όλα από την πλευρά τους», αναφέρει η μητέρα του.

Και άλλες γυναίκες κακοποιημένες

Παρά τα όσα αναφέρουν οι γονείς του δράστη, ο ίδιος είχε δείξει κακοποιητική συμπεριφορά και με άλλες γυναίκες. Μάλιστα με μια απο αυτές επικοινώνησε με το Rodosreport , η οποία απο την πρώτη στιγμή όταν άκουσε για το περιστατικό κατάλαβε αμέσως οτι αυτός έκανε το φονικό !

Η ίδια ρώτησε για το ποιοι ήταν το θύμα και ο θύτης καθώς συνδύασε τις πληροφορίες για το φονικό που δημοσίευσε πρώτα το Rodosreport .

Η ίδια σοκαρισμένη γρήγορα συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να είναι η ίδια στην θέση του θύματος, καθώς στην σύντομη σχέση τους την καταπίεζε και αργότερα την χτύπησε και την εκβίαζε να τα ξαναβρούν. Η ίδια με μηνύσεις στην αστυνομία για σωματική βία και εκβιασμό κατάφερε να τον απομακρύνει αν και για καιρό της παρενοχλούσε στην εργασία της .

Παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και με την πρώην σύζυγο του που είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του ώστε να μην την πλησιάζει.

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις των γονιών του δράστη

Οι δηλώσεις που έχουν κάνει οι γονείς του δράστη έχουν προκαλέσει οργή στην κοινωνία της Ρόδου που δεν μπορεί να δεχθεί το φρικτό φονικό που έγινε στο νησί αλλά και την κατ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά που του καταλογίζουν πρώην σχέσεις του .Ενώ την ίδια ώρα οι γονείς του δράστη βγαίνουν σε διάφορα κανάλια και προσπαθούν έμμεσα να επιρρίψουν ευθύνες στην εκπαιδευτικό!

Δείτε το βίντεο με τις νέες δηλώσεις της μητέρας του δράστη στο Mega

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ