«Έφυγε» και ο Μιχάλης Παναγιώτου

Στο πένθος –για μια ακόμα φορά- βυθίστηκε το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο καθώς από σήμερα ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι και ο Μιχάλης Παναγιώτου. Ο πρώην πρόεδρος του Ευαγόρα ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από σοβαρή ασθένεια και έδωσε τη δική του αξιοπρεπέστατη μάχη. Ο Παναγιώτου ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον Ευαγόρα και το τοπικό ποδόσφαιρο ενώ διατέλεσε και πρόεδρος στη ΔΕΥΑΡ αλλά και δημοτικός σύμβουλος. Σαν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου.
Συλλυπητήριο του Ευκλή Σορωνής
Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας  Παναγιώτου Βασίλη και στην οικογένεια του για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Μιχάλη. Ο Μιχάλης αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής  και προπονητής της ομάδας μας στο παρελθόν. Για μας σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος της οικογένειας μας όμως αφήνει πίσω του τον Βασίλη ένα πραγματικά άξιο συνεχιστή. Μιχάλη θα είσαι πάντα ανάμεσα μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Επίσης συλλυπούμαστε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας
Καρακόπουλο Σίμο , τον γυμναστή μας Μάλτα Ιωάννη και τις οικογένειες τους για τον χαμό των αγαπημένων τους γιαγιάδων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τις σκεπάσει.

πηγή: news12.gr

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest