Ευχετήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου

Η σπουδαιότερη στιγμή της Χριστιανοσύνης έφτασε και πάλι, για να μας χαρίσει σπουδαία συναισθήματα αλλά και για να προσφέρει ελπίδα σε έναν κόσμο που διαρκώς δοκιμάζεται.
Είμαι σίγουρος ότι το φετινό Πάσχα θα σηματοδοτήσει τον φωτεινό εκείνο φάρο, ο οποίος θα επιβεβαιώνει ότι σε έναν κόσμο ρευστό και διαρκώς μεταβαλλόμενο πάντα θα υπάρχουν σταθερές που θα μας ενώνουν, θα μας συγκινούν και θα μας τροφοδοτούν με δύναμη για το μέλλον. Δύναμη που όλοι ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε, για να πορευτούμε, ιδίως τώρα που γύρω μας διαδραματίζονται κοσμοϊστορικά γεγονότα που προκαλούν θλίψη και φόβο.


Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι το σκοτάδι που έχει επισκιάσει τη κοινωνία το τελευταίο διάστημα, θα υπερνικηθεί από το Άγιο Φως των ημερών, το οποίο άπλετο διαχέεται στις ψυχές των ανθρώπων, θυμίζοντας τους πως κάθε σκοτάδι διαλύεται από εκτυφλωτικό φως, πως κάθε απογοήτευση φέρνει ελπίδα αλλά και το πιο σημαντικό, πως κάθε Σταύρωση ακολουθείται πάντα από μία Ανάσταση.
Είναι δύσκολο να περιγράψω τον θαυμασμό μου για εκείνους τους συμπολίτες μου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στέκονται στα πόδια τους ,παλεύουν και μέσα στο Γολγοθά τους δεν χάνουν την ανθρωπιά τους, απλώνουν το χέρι στους συνανθρώπους τους, για να προσφέρουν. Αυτό ,άλλωστε, είναι και το μήνυμα των ημερών, η αγάπη για το συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη για τους γύρω μας, η πίστη στην ελπίδα.


Έχοντας τις παραπάνω αξίες ως άξονα και οδηγό, προσπαθώ καθημερινά να τις μετουσιώνω σε έργο μέσω των θεσμικών μου ρόλων. Για αυτό θα ήθελα με τη σειρά μου να στείλω τις πιο θερμές ευχές αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ολόψυχα σε όλους
Καλή Ανάσταση !!

                        Κάλλιστος Διακογεωργίου.
      Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας 
      Βιομηχανίας & Φυσικών Πόρων
      Επιμελειτηριακός Σύμβουλος
          Μέλος ΔΣ Ε.Π.Σ.Δ 

Pin It on Pinterest

Share This