Ευχές απο τον Φώτη Χατζηδιάκο στους τελειόφοιτους για τις πανελλαδικές

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, με τις πανελλαδικές εξετάσεις, ολοκληρώνεται και επισφραγίζεται μια μακρόχρονη και επίμοχθη προσπάθεια δική σας, αλλά και αυτή των καθηγητών και των γονιών σας, με στόχευση όχι μόνο την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά και την πνευματική σας πρόοδο και κυρίως την ανάδειξη των αυριανών ηγητόρων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της χώρας μας και θα την οδηγήσουν στη θέση που της ταιριάζει στο παγκόσμιο στερέωμα.

Οι δυσκολίες που περάσατε κατά το στάδιο της προετοιμασίας σας, και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίσατε λόγω του covid-19 για 2,5 χρόνια, σας έχουν χαλυβδώσει. Γι’ αυτό, μπείτε στον αγώνα χωρίς άγχος, με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με σιγουριά για την επιτυχία σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Το αύριο σας ανήκει, εσείς καλείστε να το διαμορφώσετε, να ξεπεράσετε το παρόν, υψώνοντας δικό σας τείχος στα εμπόδια, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, δίνοντας νέες προοπτικές στην ανθρωπότητα.

Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα προσόντα σας και είμαστε περήφανοι για εσάς. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest

Share This