Ευχαριστήριο μήνυμα του Πρόεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου της Ν.Δ.

Από τα βάθη της καρδιάς μου  σας  ευχαριστώ όλες και όλους, τους αγνούς και γνήσιους Νεοδημοκράτες της Ρόδου,  για την μεγάλη τιμή  που μου επιφυλάξατε να με εκλέξετε για δεύτερη φορά Πρόεδρο στη μεγαλύτερη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Αιγαίο.

Σας υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω και αυτή τη φορά τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μου, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την  αγάπη σας.

Η Σύνθεση της νέας Τοπικής Επιτροπής πόλεως Ρόδου με 9 στα 10 μέλη να ασχολούνται για πρώτη φορά με κομματικό όργανο, σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και μετουσιώνει σε πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει στη λήψη των αποφάσεων.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και περιμένουμε όλους όσους το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία και να διαμορφώσουμε από κοινού την πολιτική που θα βελτιώσουμε το μέλλον της πόλης μας και των επόμενων γενεών.

Είμαστε ενωμένοι και συστρατευόμαστε με τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στεκόμαστε στο πλευρό του και συνυπογράφουμε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Αγωνιζόμαστε μαζί του, για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και να τον κάνουμε πρωθυπουργό σε μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης.

Ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκλογικής διαδικασίας που δούλεψαν μέχρι αργά στις κάλπες για να έχουμε ασφαλή εκλογικά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους υπέγραψαν την υποψηφιότητα μου, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με στόχο την εκλογική νίκη και την αλλαγή πορείας της χώρας.

Ηλίας Τσέρκης

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου