Ευχαριστήριο από τη “Δωδεκανησιακή Μέλισσα” στο Κολλέγιο Ρόδου

Ο  Σύλλογος  «Δωδεκανησιακή Μέλισσα»  ευχαριστεί θερμά το Κολλέγιο Ρόδου για την γενναιόδωρη προσφορά του χρηματικού ποσού χιλίων (1000) ευρώ, που παρέλαβε μετά το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που οργάνωσε το Τμήμα Αγγλικών,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Με τη χορηγία αυτή  ενισχύθηκε το ταμείο υποτροφιών του Συλλόγου  και μάλιστα  στο σύνολο των υποτρόφων του προστέθηκε ένας ακόμη φοιτητής  η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του οποίου, καθιστούσε αδύνατη τη συνέχιση των σπουδών του. Για άλλη μια φορά «τα μικρά παιδιά βοηθάνε τα μεγάλα να σπουδάσουν». Το δώρο της εκπαίδευσης μεταφέρεται, μοιράζεται, ανοίγει ορίζοντες, χαράσσει πορεία ζωής, γίνεται δικαίωμα και ευκαιρία όλων των νέων σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικογένεια.  

Στον αγώνα που δίνει η «Δωδεκανησιακή Μέλισσα»  στην Αθήνα και τον Πειραιά όπου είναι η έδρα της, η Ρόδος από τότε  που ιδρύθηκε Παράρτημά της στο νησί, είναι πάντα ο κυριότερος «εταίρος» της, πράγμα που οφείλεται στην ευαισθησία των ροδιτών που συνεισφέρουν με προθυμία τον οβολό τους ανεξάρτητα αν οι υπότροφοι είναι από τη Ρόδο ή από τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου,  ώστε να μην μειώνεται ο αριθμός των φοιτητών που στηρίζονται από αυτήν.

Pin It on Pinterest

Share This