“Έφαγαν τα μούτρα τους” οι Ρώσοι στην Ουκρανία – Ρωσική εφημερίδα παραδέχεται ότι 9.861 στρατιώτες πέθαναν

Δεν του βγήκε σε καλό του Πούτιν η εισβολή στην Ουκρανία αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι χιλιάδες Ρώσοι πέθαναν σε Ουκρανικό έδαφος σε μια επιχείρηση κακοσχεδιασμένη και αναποτελεσματική.

Τόσο καιρό ήταν πασιφανές οτι έχει γελοιοποιηθεί σε αυτή την εισβολή μετρώντας τεράστιες απώλειες σε τανκς, αεροπλάνα , ελικόπτερα και λοιπά οχήματα. Τώρα μια Ρωσική εφημερίδα δίνει τους αριθμούς των απωλειών που είναι σοκαριστικοί για μια εισβολή που ο Πούτιν την θεωρούσε παιχνιδάκι απέναντι σε έναν στρατό φαινομενικά υποδεέστερο.

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική μαλιστα εφημερίδα της Ρωσίας στην εισβολή στην Ουκρανία έχουν πεθάνει 9.861 στρατιώτες ! Την ίδια στιγμή το Κίεβο αναφέρει πως οι νεκροί της Ρωσίας είναι πάνω απο 15.000.

Σύμφωνα πάλι με την Ρώσικη εφημερίδα οι τραυματίες είναι 16,153!

Ήταν προφανές πως κάτι δεν πάει απο την αρχή καλά με τον Ρωσικό στρατό, που απο την περίφημη Αρκούδα, θύμιζε περισσότερο teddy bear!

Αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος που οι Ρώσοι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν σύγχρονους πανάκριβους πυραύλους σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα της μάχης, καθώς όποιο βήμα κάνουν είναι με τεράστιες απώλειες.

Την ίδια ώρα ο Πούτιν επιλέγει να φέρει ακραίους ισλαμιστές να πολεμήσουν στην Ουκρανία, αφενός γιατί έχουν πρόσφατη εμπειρία στην μάχη και αφετέρου για να περιορίσει τις απώλειες Ρώσων καθώς το κλίμα στο εσωτερικό της χώρας είναι αρνητικό για την επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This