Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες η εφημερίδα των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου – Μην την χάσετε

Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Αδελφότις Αίματος” και η ανάγνωση των σελίδων θα ξεκινήσει με  2014 ευχές για τη νέα χρονιά που διανύουμε.

Κυριότερο θέμα της εφημερίδας είναι ο στόχος που είχε βάλει ο Σύλλογος από την αρχή του έτους 2013 ότι θα συγκεντρώσει πάνω από 1500 φιάλες αίματος και αυτός ο στόχος επετεύχθη με την στήριξη των συμπολιτών μας, κλείνοντας το έτος 1574 μονάδες αίματος .

Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών είναι πολύ δραστήριος με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, του οποίου γίνεται αναφορά στην εφημερίδα. ¨Όλες οι δράσεις και συμμετοχές σε εκδηλώσει συνοδεύονται από επιλεγμένο φωτορεπορτάζ, αρχίζοντας από την άκρως επιτυχημένη 11η λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκε με αθρόα συμμετοχή, συλλόγων και πολιτών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τον χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου Φιλήμονα Νικολάου.

Επιπλέον γίνεται αναφορά με φωτογραφίες στη εκδήλωση αγάπης που πραγματοποίησε ο σύλλογος για την στήριξη του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην ομιλία και ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία από τον Νίκο Λυγερό, στην συμμετοχή του συλλόγου στις Εθνικές παρελάσεις και στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιμοδοτών στα Χανιά, στην ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το rodosreport, στις εθελοντικές αιμοδοσίες των Δωδεκανησίων  φοιτητών, στην συμμετοχή του συλλόγου σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και όλες τις ενημερωτικές ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν κατά καιρούς μέσα στο έτος που πέρασε.

Από την εφημερίδα αυτή δε θα μπορούσαν να λείπουν διδαχές και ιστορίες για την εθελοντική αιμοδοσία, την ύψιστη προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο και η προτροπή προς τους πολίτες να γίνουν εθελοντές αιμοδότες χαρίζοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να σώσουν τη ζωή του συνανθρώπου τους.

Τα μέλη του συλλόγου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς του συλλόγου και της εφημερίδας και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που έβγαλε τον Σύλλογο από το οικονομικό αδιέξοδο που είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα για γραφειοκρατικούς λόγους.

Μην παραλείψετε να προμηθευτείτε την εφημερίδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου και να ενημερωθείτε για την υπέροχη προσπάθεια που κάνουν κάποιοι συμπολίτες μας ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία μας και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest