Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. :Συλλογή Τροφίμων για Φιλανθρωπικό Σκοπό

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην στήριξη των συνανθρώπων και συμπολιτών μας στις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

       Ο σκοπός μας είναι ιερός και πάντα στα πλαίσια της κοινωνικής-ανθρώπινης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, νιώθουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε το καλύτερο δυνατόν μέσα από αυτή την δραστηριότητα μας.

       Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, καλεί-παρακαλεί τα μέλη της να στηρίξουν την δράση αυτή και να προβούν σε αγορά κάθε είδους τροφίμων κατόπιν επιθυμίας τους.

       Η συλλογή τροφίμων θα υλοποιείται κάθε Τρίτη 18:00μμ. έως 20:00μμ., έως την Τρίτη 20/12/2022,στο γραφείο της Ένωσης μας, περιοχή Ζέφυρος, Κλαυδίου Πέπερ 5Β, εντός Σ.Ο.Α., όπισθεν Στρατιωτικού Πρατηρίου.

       Να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι, ανάλογη δράση υπήρχε και για τους πυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική, όπου η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Ευελπιστούμε σε ανάλογη και μεγαλύτερη ανταπόκριση τώρα.

        Το παρόν έγγραφο κοινοποιείται για ενημέρωση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) και στην 95 ΑΔΤΕ για την ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού. Επίσης, αιτούμαστε από την Διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ, εάν είναι δυνατόν η συλλογή τροφίμων να υλοποιείται και εντός των στρατιωτικών Μονάδων για την επίτευξη του σκοπού αυτής της δράσης.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                Ο

         Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Pin It on Pinterest