Ε.Κ.Ρ : “Καλό καλοκαίρι κύριοι της ΔΑΣ”

Αφού τέλειωσαν οι βουλευτικές εκλογές , αφού τέλειωσαν οι περιοδείες ,αφού έσβησαν οι φωτιές και αφού τελειώνουν και οι διακοπές των κύριων της ΔΑΣ ,αποφάσισαν να βγάλουν ανακοίνωση για να δηλώσουν στα κεντρικά του κόμματος τους ότι υπάρχουν.

Μετά από 6 μήνες διαβάσαμε επιτέλους και μια ανακοίνωση, έστω και αν αυτή είναι εναντίον του Εργατικού Κέντρου, γιατί έκανε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και ζήτησε την κάλυψη των εργαζομένων ,τόσο αυτών που συμμετείχαν στις πυρκαγιές αλλά και την κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων . Σε αυτό το ωραίο κλίμα που αναφέρεστε ζητήσαμε να μη γίνει καμία απόλυση στους εργαζόμενους και να καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία τους βάσει της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και βάση του μισθού που ελάμβαναν μέχρι σήμερα και όχι να ενταθούν στα 534 ευρώ, τα όποια αποτελούν ψίχουλα .

Την ωραία ατμόσφαιρα που παρουσιάζουν οι κύριοι της ΔΑΣ την διαπίστωσαν μόνο από την φωτογραφία αφού δεν ήταν εδώ να συμμετέχουν λόγο απουσίας τους σε διακοπές και σε περιοδείες του κόμματος τους .

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να μπουν στον κόπο να διαβάσουν το Δελτίο Τύπου προτού βιαστούν να βγάλουν ανακοίνωση για να χαϊδέψουν τα αυτιά του Περισσού.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά ότι παλεύει για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας και αυτό αποτυπώνεται από την προτίμηση και την εκτίμηση που μας δείχνουν όλοι οι συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια ,δυστυχώς για αυτούς, αλλά οι συνάδελφοι και η τοπική κοινωνία ξέρουν .

Στην προσπάθεια να εξασφαλίσουμε και να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων μας κάναμε και άλλες συναντήσεις κύριοι της ΔΑΣ , προφανώς περιμένετε το Δελτίο Τύπου του ΕΚΡ για να τις πάρετε χαμπάρι.Χθές συναντηθήκαμε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Παύλο Χρηστίδη και σήμερα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο, για να καταθέσουμε τις προτάσεις και τις θέσεις μας ώστε αυτές να φτάσουν στην βουλή με περισσότερες φωνές .

Κύριοι της ΔΑΣ συνεχίστε τις διακοπές σας και αφήστε το ΕΚΡ να κάνει αυτό που ξέρει και γνωρίζουν πολύ καλά και οι συνάδελφοι μας .

Ψάξτε να βρείτε μέσα από τις επιτροπές αγώνων που έχετε βαφτίσει , για να μην φαίνεται το κόμμα σας, θέματα και βήμα για να δείξετε ότι υπάρχετε .Την απάντηση την λαμβάνετε καθημερινά από τους ιδίους τους εργαζόμενους και την κοινωνία .

Καλό καλοκαίρι και συγγνώμη αν σας χαλάσαμε τις διακοπές σας αναγκάζοντας σας να βγάλετε έστω ένα Δελτίο Τύπου .

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Pin It on Pinterest