Ε. Χωριανοπούλου – Προϊσταμένη Πολεοδομίας Μήλου: «Η πολεοδομία δεν δίνει αναφορά στον δήμαρχο»

Η Έπαρχος και Προϊσταμένη Πολεοδομίας Μήλου κ. Χωριανοπούλου έδωσε το πράσινο φως για την καταστροφή στο Σαρακήνικο Μήλου με το Υπουργείο Τουρισμού να πετάει εκεί το μπαλάκι και την Προϊσταμένη της Πολεοδομίας να δηλώνει πως δεν δίνει λογαριασμό στον Δήμο για τις άδειες.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Μήλου, Μανώλης Μικέλης, με δηλώσεις του στο Mega, αυτή δεν είναι η μοναδική άδεια που έχει δοθεί στην περιοχή.. «Μπορεί να βγουν και τρεις ή τέσσερις τις επόμενες ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη εγκαλεί τον Περιφερειάρχη καθώς η Έπαρχος και Προϊσταμένη ανήκει στην παράταξη του, στον συνδυασμό δηλαδή νυν Περιφερειάρχη κ. Γεώργιου Χατζημάρκου, ο οποίος κατάφερε από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τρίτη θητεία να κερδίσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Pin It on Pinterest