Δύο νέα άτομα εμπλέκει η μητέρα της φοιτήτριας στην υπόθεση δολοφονίας στη Ρόδο

Νέα στοιχεία ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σχετικά με τη δολοφονία της κόρης της αλλά και τον βιασμό της από άγνωστα άτομα την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ1.

Η μητέρα της φοιτήτριας κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση της κόρης της, προσκομίζοντας στοιχεία για δύο νέα άτομα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμπλέκονται σε εκβιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μέσω ενός βίντεο που είχαν τραβήξει εν αγνοία της.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης στην ανακρίτρια, η μητέρα του θύματος έδωσε κατάθεση και στον εισαγγελέα, προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία προκειμένου να προστεθούν στη δικογραφία που αφορά τη δολοφονία της φοιτήτριας. Στη συνέχεια σειρά πήρε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος έδωσε και εκείνος κατάθεση στην ανακρίτρια. Όπως ανέφεραν και οι δύο γονείς, φαίνεται να διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων που έχουν σχέση με τον φόνο.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η έρευνα που έκανε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ανέδειξε δύο ακόμη άτομα τα οποία αναζητούσαν ήδη οι Αρχές, ως εμπλεκόμενα σε κύκλωμα που απειλούσε και έναν χρόνο πριν τη φοιτήτρια. Είχαν στα χέρια τους ένα βίντεο που τράβηξαν παρά τη θέλησή της αδικοχαμένης τους κόρης και στη συνέχεια την απειλούσαν πως θα το ανέβαζαν στο διαδίκτυο. Η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου και κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας συμβουλές. Δηλαδή σε περίπτωση που αυτό το βίντεο ανέβαινε στο διαδίκτυο τι θα μπορούσε να κάνει. Όμως δεν έγινε καμία γραπτή κατάθεση. Έτσι λοιπόν η μητέρα με βάση όσα έχει πει ως τώρα, κατόρθωσε να βρει αυτά τα άτομα τα οποία απειλούσαν την κόρη της και σήμερα επρόκειτο να καταθέσει αυτά τα ονόματα στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος τόνισε ότι οι δύο νέοι πρέπει να σχετίζονται με τους δύο που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό. Πάντως και από όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώνεται σταδιακά η διαδικασία και πολύ σύντομα το θέμα θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στοιχεία που έχει βρει η σύζυγός μου, ρωτώντας κάποιες φίλες και συγκεντρώνοντας και κάποια άλλα δεδομένα, αφορούν ένα περσινό περιστατικό σχετικά με τον βιασμό της Ελένης από κάποια άτομα. Τα στοιχεία θα τα καταθέσει στην αρμόδια ανακριτική Αρχή και δεν ξέρω κατά πόσο το ένα περιστατικό συνδέεται με τον φόνο».

Πηγή : ert