Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Π.Σ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ’’ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ε/Π/Ν/Κ και Α/Γ OMNIUM

   Με δύο χάλκινα μετάλλια ,αρκετά καλά πλασαρίσματα κι αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον, επέστρεψε η αποστολή του Π.Σ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ’’ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ε/Π/Ν/Κ και Α/Γ  OMNIUM, που διεξήχθη στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας από της 20 έως της 22 Απριλίου .
            Η ομάδα μας συμμετείχε με δύο έφηβους αθλητές και την Ελένη Τσαβαρή στη κατηγορία γυναικών του OMNIUM , συμμετοχή που αποφασίστηκε δύο μέρες μόλις πριν ξεκινήσει το πανελλήνιο, καθώς η αθλήτρια μας τον τελευταίο μήνα βρίσκονταν εκτός αθλητικής δραστηριότητας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
            Τα αποτελέσματα, κρίνονται μέτρια , καθώς από την μια η αγωνιστική απραξία αλλά και η έλλειψη εμπειρίας, δεν επέτρεψαν στους αθλητές μας  δείξουν τις ικανότητες τους από την πρώτη μέρα, γεγονός που αποδείχτηκε την τελευταία με την πρόκριση και των δύο εφήβων μας στον τελικό του KEIRIN που κι εκεί από έλλειψη εμπειρία σε μια μικρή λεπτομέρεια της τακτικής δεν κατάφεραν να ανεβούν και οι δύο στο βάθρο.
    Από την άλλη, η εμπειρία και η καρδιά του πρωταθλητή, έδωσαν την δυνατότητα, παρόλο που ήταν ανέτοιμη, στην Ελένη Τσαβαρή , μια ακόμα θέση στο βάθρο ενός πανελληνίου πρωταθλήματος, αυτή τη φορά την τρίτη (3η).
Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν:
Παπαδόπουλος Θανάσης:
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο KEIRIN
5η θέση στο scratch
7η θέση στο 1kmt.t.
9η θέση στο points race
Ζαχαριάς Γιώργος
5η θέση στο KEIRIN
8η θέση στα 200m. Ταχύτητας
15η θέση στο 1 km t.t.
Τσαβαρή Ελένη
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο OMNIUM γυναικών.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. που παρόλο τους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς που περνάει το άθλημα, διοργάνωσε ένα όμορφο κι αξιοπρεπές πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματικά μετά από αυτό κερδισμένο επιτέλους βγήκε το άθλημα. Ελπίζουμε, το νοικοκυριό να συνεχιστεί!!
Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και τους Ρόδιους και Ρόδιες αθλητές κι αθλήτριες , για τις μεγάλες τους επιτυχίες, δίνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα της Ροδίτικης ποδηλασίας.
 Κλείνοντας, να συγχαρούμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες και να ευχηθούμε να επανέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερες!!