Η Easyjet ανακοίνωσε εννέα νέα δρομολόγια για την Ελλάδα το 2014

Η EasyJet εγκαινιάζει εννέα νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα σε μία προσπάθεια να διευρύνει την δραστηριότητα και την επένδυση της στην ελληνική αγορά το 2014. Ετσι τα δρομολόγια αυξάνονται πλέον σε 63 – αύξηση της τάξης του 15% – , με αντίστοιχη αύξηση προσφερομένων θέσεων κατά 20% έναντι αυτών του 2013.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Easyjet το 54% των διατιθεμένων θέσεων αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το 25% την Ιταλία και το 12% τη Γερμανία.
Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε :
«Από το 1998 που η easyJet εγκαινίασε την δραστηριότητα της στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερή ανοδική πορεία, προσφέροντας όλο και περισσότερες συνδέσεις με κύριες Ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές, σε 12 πόλεις/προορισμούς της Ελλάδας.
Με τις συντονισμένες ενέργειές μας, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας για προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού, μεταφέροντας περισσότερους από δύο εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014.
H easyJet συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, με μια σειρά από μοναδικές & καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, Flight tracker, Mob App για κράτηση θέσεων, baggage tracker, κ.τλ.) , πάντα με ασφάλεια και προσιτές/ανταγωνιστικές τιμές».
Πηγή : tovima.gr

Pin It on Pinterest