Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Νομού Δωδεκανήσου

Το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 08:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα Μιμάκος, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και η κοπή της βασιλόπιττας  για το 2014. Παρευρέθησαν επίσημοι προσκεκλημένοι από τις Τοπικές Αρχές καθώς και τους φορείς Πολιτικής Προστασίας του Νομού. Μεταξύ των επισήμων ήσαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπούκλας,  ο Διοικητής της ΠΥΡ κ. Ιωάννης Γαϊτανίδης και αξιωματούχοι και αξιωματικοί Φορέων, Αρχών και Υπηρεσιών.

Κατά τη χοροεσπερίδα, η συμμετοχή στην οποίαν υπήρξε μεγάλη, έγινε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, βράβευση παλαιών και νέων μελών του Συλλόγου για τη συμμετοχή και την προσφορά τους.

Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα που χορηγήθηκαν από Επιχειρηματίες του νησιού καθώς και Ιδιώτες ενώ τη φλουρί βρήκε o κ. Φιλήμων Νικολάου, Προέδρος των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, η οποία έλαβε μία βυζαντινή εικόνα της  Παναγίας Βρεφοκρατούσας που ήταν προσφορά των καταστημάτων εκκλησιαστικών ειδών Ε. Τριανταφύλλου.

Μετά το πέρας του κειμένου του παρόντος επισυνάπτονται δύο πίνακες με τα ονόματα των βραβευθέντων παλαιών και νέων μελών του Συλλόγου καθώς και των χορηγών της χοροεσπερίδας.

 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, ο Σύλλογος Ραδιοσυχνότητος Πολιτών Νομού Δωδεκανήσου συμμετείχε με δύναμη 12 ατόμων στην δενδροφύτευση που οργάνωσε και πραγματοποίησε η Δ/νση Δασών Ρόδου σε συνεργασία με φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή σχολείων και πολιτών. Το έργο μας ήταν κυρίως η υπόδειξη των σημείων, η επίδειξη του τρόπου φύτευσης καθώς και η εποπτεία  για την ορθή πραγματοποίησή αυτής. Κατά τις εργασίες, με μέριμνα του Συλλόγου, προσφέρθηκε στους συμμετέχοντες έδεσμα παραδοσιακής φασολάδας. Φυτεύτηκαν γύρω στα 2000 δένδρα.

Την 25η Μαρτίου 2014, ο Σύλλογος συμμετείχε δια του επιχειρησιακού του βραχίονα, δηλ. της Ε.Ο.Π.Κ, στην Μεγάλη Εθνική Παρέλαση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Ρόδο. Συνολικά έλαβαν μέρος 13 οχήματα και 25 μέλη.

Ακολουθούν οι Πίνκες: α) των βραβευθέντων από την Περιφέρεια κατά την κοπή της πίτας και β) των χορηγών της χοροεσπερίδας του Συλλόγου.

Με εκτίμηση

Για το  Δ.Σ.

Πλατής Μιχαήλ Κωνσταντίνος

(Γεν.Γραμματεύς Σ.Ρ.Π.Ν.Δ.)

 

Pin It on Pinterest