Δράση του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο Ρόδου

Την Πέμπτη 15-12-2022 οι τάξεις Β΄ Λυκείου, Γ΄ Λυκείου και Δ΄ Λυκείου του Τομέα Υγείας- Πρόνοιας-Ευεξίας όπως και η τάξη της Δ΄ Γυμνασίου του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου, επισκέφτηκαν το «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» Ρόδου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου με σκοπό να προσφέρουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες αγάπη και ζεστασιά σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Προσφέραμε υπηρεσίες ευεξίας και καλλωπισμού, διάφορα εδέσματα και χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές που παρασκεύασαν και κατασκεύασαν οι μαθητές του σχολείου. Ανταλλάξαμε ευχές σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον για ένα ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία 2023!

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ταρασλιά, το Τμήμα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου, την κα Κορακάκη, πρόεδρο του ΚΚΠΠΝΑ Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και την κα Κακιού, υπεύθυνη της Δομής «Χαραλάμπειου Γηροκομείου».

Οι υπεύθυνες/νοι της δράσης εκπαιδευτικοί και ΕΕΠ Αποστολίδη Μαρία, Τσιβγινίδου Αργυρώ, Λιάλιας Σωκράτης, Μπάρα Ιωάννα, Κιουρτ Δάφνη-Εμινέ.

Pin It on Pinterest

Share This