Ο Στέφανος Δράκος σε Απόλλωνα, Ιαλυσό και Καλλιθέα – Συγκινημένος από την εκτίμηση των πολιτών

Συγκινημένος ο κ. Στέφανος Δράκος από την εκτίμηση των πολιτών

Την εκτίμηση που τρέφουν οι κάτοικοι της Ρόδου προς το πρόσωπό του, γνωρίζει ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, επισκεπτόμενος διάφορες περιοχές του νησιού. Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος, βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στ’ Απόλλωνα, στην Καλλιθέα και στην Ιαλυσό.

Στ’ Απόλλωνα, στο χωριό των παραδοσιακών κατοικιών, ο κ. Στέφανος Δράκος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βασίλη Πιπέρη, ενώ παραβρέθηκε και στην κοπή της πίτας του Αθλητικού ΑΠΣ Απόλλων Απολλώνων, ο οποίος και ιδρύθηκε το 1950. Στην Καλλιθέα είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή, ενώ συμμετείχε και στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων στη Φιλαρμονική. Νωρίτερα είχε περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου. Αργά το απόγευμα παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου «Η Αδελφοσύνη», όπου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο Μεχμέτ Ζαμαντάκη.

Αμέσως μετά, ακολούθησε επίσκεψή του στην Ιαλυσό, όπου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΓΑΣ Ιαλυσού, επικοινωνώντας, τόσο με τον Πρόεδρο της ομάδας Μ. Χατζηνικήτα, όσο και με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ Π. Διακοφώτη.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Δράκος, δήλωσε συγκινημένος από την αντιμετώπιση των πολιτών και εξήγησε ότι η υποχρέωσή του, έναντι των Δωδεκανησίων, είναι διπλή, όπως και η ευθύνη.

Pin It on Pinterest

Share This