“Αγκάλιασαν” οι κάτοικοι της Κρεμαστής τον Στέφανο Δράκο

 

Απόδειξη των ιδιαίτερα καλών σχέσεων που διατηρούν μεταξύ τους οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη, ήταν η συνάντηση που είχαν στην Κρεμαστή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Ρόδου Στέφανος Δράκος με τον συνυποψήφιό του εκλογικής περιφέρειας Κρεμαστής Μιχάλη Δράκο, τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους Κρεμαστής Βάσια Παμπάκα και Απόστολο Μάτση και το εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Νίκο Παυλίδη. Οι συνάντηση μεταξύ των μελών και υποστηρικτών της παράταξης του Στράτου Καρίκη, πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο κλίμα.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Δράκος, αφού συνομίλησε με τους συνυποψήφιους του Μιχάλη Δράκο, Βάσια Παμπάκα, Απόστολο Μάτση και Νίκο Παυλίδη, μέλη της μεγάλης και δημιουργικής οικογένειας «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη, δέχθηκε την πρόσκλησή τους να περιοδεύσουν μαζί στην περιοχή της Κρεμαστής, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες κατοίκους. Ο Διδάκτορας Πολιτικός Μηχανικός Στέφανος Δράκος, έγινε αποδέκτης θερμής υποδοχής από τους πολίτες της Κρεμαστής, με τους οποίους είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει για αρκετή ώρα, ακούγοντας, τόσο τους προβληματισμούς τους, όσο και τις επιθυμίες τους για τη δημιουργία μίας Ρόδου που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί, παρεκάθησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κρεμαστής, όπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για διάφορα θέματα, επικεντρώνοντας στην ανάγκη ανάπτυξης της Ρόδου σε όλα τα επίπεδα, μέσα από την υλοποίηση του Οράματος του επικεφαλής της παράταξης «Ροδίων Όραμα» Στράτου Καρίκη. Ενός ανθρώπου που διαθέτει ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για έξοδο του νησιού των ιπποτών από την οπισθοδρόμηση και την αδράνεια.

 

Pin It on Pinterest