Και επίσημα υποψήφιος ο Στέφανος Δράκος με τον Στράτο Καρίκη

Σε λιγότερο από τις τρεις εβδομάδες οι πολίτες της Ρόδου θα κληθούν να αποφασίσουν ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τους εκπροσωπήσουν στον ενιαίο δήμο της Ρόδου, ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα απαρτίσουν το νέο δημοτικό συμβούλιο του νησιού. Εκείνοι που θα κληθούν να ακούσουν και να επιλύσουν τα ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τους ίδιους και εμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου.

Προσωπικά δεν πρόκειται να ακολουθήσω την πεπατημένη οδό, ισχυριζόμενος ότι θα πρέπει να με ψηφίσουν ώστε να υλοποιηθούν μία σειρά από υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα. Προσωπικά στέκομαι απέναντί τους με περηφάνια και τους ζητώ με απόλυτη ειλικρίνεια να με στηρίξουν, να μου δώσουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να πράξω το καλύτερο δυνατό για εκείνους, για εμάς, για τις οικογένειές μας και τον τόπο μας.

Ο κάθε ένας από εσάς ξεχωριστά θα αποτελούσε τιμή για εμένα να με στηρίξει. Να μου δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και ώθησης. Για μένα η όποια ετυμηγορία του Ροδιακού λαού θα είναι σεβαστή, αλλά θα είναι και ανεκτίμητης αξίας η απόφαση στήριξής μου. Το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο, θα πρέπει να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας και να σταθώ αντάξιος, τόσο της εμπιστοσύνης σας, όσο και της στήριξής σας. Και θα το πράξω.

Οφείλω να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για να υλοποιήσουμε το Όραμα των Ροδίων, για να κάνουμε πράξη τα όσα ο επικεφαλής της παράταξής μας Στράτος Καρίκης, οραματίστηκε και σχεδίασε. Οφείλουμε η Ρόδος να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη, να γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, να λάμψει στο εξωτερικό και να αναγεννηθεί. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μία αντάξια του παρελθόντος της Ρόδου κληρονομία για την επόμενη από εμάς γενιά, για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, για όλους εμάς.

Σήμερα καταθέτω και επίσημα της υποψηφιότητά μου, ώστε να συμμετάσχω στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου 2014 από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Στράτου Καρίκη, «Ροδίων Όραμα». Σήμερα θέτω και τυπικά στην κρίση σας τον εαυτό μου, ελπίζω στη στήριξή σας, στην εκτίμησή σας και στην αγάπη σας.

Σας ζητώ, όπως άλλωστε σας είχα πει και κατά την ανακοίνωση της απόφασής μου να συμμετάσχω στα κοινά, να με εμπιστευτείτε, να με αγκαλιάσετε. Να παλέψουμε μαζί, εσείς και εμείς, για την υλοποίηση του «Ροδίων Όραμα». Να παλέψουμε για την επαναφορά της χαμένης αίγλης στη Ρόδο, για τη δημιουργία και την ανάπτυξη, για τον τόπο που μεγαλώσαμε, που ζούμε, που αγαπάμε.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest