Συγχαρητήρια επιστολή του Στέφανου Δράκου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας,
Σήμερα ξημέρωσε μία ξεχωριστή ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία, μία ημέρα που σηματοδοτεί μία νέα αρχή για τη μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη της Ελλάδας, με γερές ιστορικές βάσεις και εχέγγυα για διεύρυνση, ανανέωση, πρόοδο και αξιοκρατία.
Τα Δωδεκάνησα, σας ανέδειξαν νικητή. Αποφάσισαν, να σας δώσουν την εντολή να αλλάξετε τη Νέα Δημοκρατία, προς το καλύτερο. Να σηματοδοτήσετε την ενότητα, τη διεύρυνση, την ανανέωση, την αξιοκρατία, την αλήθεια.
Πρόεδρε,
Σας συγχαίρω για την ιστορική εκλογή σας και σας εύχομαι ολόψυχα καλή νέα αρχή στη Νέα Δημοκρατία, την οποία έχετε υπηρετήσει πάρα πολλά έτη και σε ιδιαίτερα δύσκολες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες.
Σας εύχομαι ολόψυχα το «όλοι μαζί από την αρχή» να γίνει πράξη, εάν και προσωπικά είμαι βέβαιος για το ήθος σας, την προσφορά σας και το υψηλό αίσθημα πολιτικής ευθύνης που σας διακατέχει.
Είπατε «Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγάλης ευθύνης», θα συμφωνήσω μαζί σας και θα σας πω ότι στο βαθμό που μου αναλογεί, εδώ από τα ακριτικά Δωδεκάνησα – τα οποία και επισκεφθήκατε πρόσφατα – θα συμβάλλω τα μέγιστα, μαζί με τους συνεργάτες μου, για την ανάληψη αυτής της ευθύνης, απέναντι στην πολιτική που δημιούργησε το πρόβλημα, όπως άριστα αναφέρεται συχνά.
Συγχαρητήρια και πάλι.

Στέφανος Δράκος