Δωρεάν κλινική δερματολογική εξέταση-δερματοσκοπήση (εξέταση σπίλων) σε υπηρετούντες στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Ρόδου

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου θα πραγματοποιήσει απο 12 έως 14 και από 19 έως 20 Ιουνίου δωρεάν κλινική δερματολογική εξέταση-δερματοσκοπήση (εξέταση σπίλων) σε υπηρετούντες στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και την Τροχαία Ρόδου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη συνδρομή της ιατρού, δερματολόγου-αφροδισιολόγου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ρόδου, κυρίας Μαρίας Πιζήμολα, ενώ την αφορμή για το σχεδιασμό της δράσης αυτής αποτέλεσε η Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (7 έως 11 Μαΐου 2018).

Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου θα επισκεφτεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πιο πάνω εξέταση.

  • Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό η επίσκεψη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παραρτήματος Ρόδου στην Τροχαία Ρόδου.

  • Τέλος, την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Ρόδου θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Συνολικά, εκτιμάται ότι στην πιο πάνω εξέταση θα υποβληθούν περίπου 130 υπάλληλοι των πιο πάνω δημόσιων υπηρεσιών, οι οποίοι μάλιστα λόγω της φύσης των καθηκόντων τους είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στην ηλιακή ακτινοβολία.

Πληροφορίες: Μαρία Κούκουλα – Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας- Παραρτήματος Ρόδου- τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977885042