Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο: « Αιφνίδιος Καρδιακός Θάνατος σε Αθλητικούς Χώρους»

Η εθελοντική ομάδα ‘’ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ΄΄, η οποία έχει ως σκοπό της την εκπαίδευση των πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες αλλά και την τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε όλους τους χώρους με μεγάλη προσέλευση ανθρώπων, ανακηρύσσει το έτος 2022 ως

’Έτος Ανάπτυξης Δικτύου Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών Στο Νησί Της Ρόδου Και Εκπαίδευσης Των Πολιτών Στις Πρώτες Βοήθειες’’.

Η Ρόδος χρειάζεται το όραμα, τη δέσμευση και τη συμμετοχή όλων των φορέων αλλά και του κάθε πολίτη ξεχωριστά, για να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον, όσον αφορά την ασφάλεια της υγείας των πολιτών αλλά και την υιοθέτηση μιας διαφορετικής συμπεριφοράς και νοοτροπίας που θα πραγματοποιηθεί μέσω της εκπαίδευσης.

Για την προώθηση αυτού του σημαντικού στόχου θα πραγματοποιηθούν μία σειρά εκδηλώσεων και άλλων πρωτοβουλιών που θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

H πρώτη εκδήλωση που θα διοργανώσουμε στις 26 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 17:00, είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

« Αιφνίδιος Καρδιακός Θάνατος σε Αθλητικούς Χώρους»

με εισηγητές τους:

Νίκος Νικολάου – Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ

Ελευθέριος Κολομτσάς – Καρδιολόγος με Ειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία

Βασιλική Δημητροπούλου – Αναισθησιολόγος , Υπεύθυνη Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ

Αναστάσιος Αναγνώστου – Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου ΕΚΑΒ

Φόρμα Εγγραφής: https://forms.gle/jdacMA5De6zutK83A

(Παρακαλούμε όπως είστε σίγουροι ότι θα το παρακολουθήσετε γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες)

Προσβλέπουμε σε μία θετική συνεργασία με όλους τους πολιτικούς και πολιτιστικούς φορείς του νησιού αλλά και με οποιονδήποτε ατομικά έχει την διάθεση να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια.

Pin It on Pinterest

Share This