500€ δωρεά στο Νοσοκομείο της Ρόδου από τον ΣΦΧΡ!

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού στις 29 Απριλίου και σε συνέχεια της πετυχημένης χρονιάς που είχε, ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου υλικά αξίας 500€ στο Αιμοδυναμικό τμήμα. Τα υλικά θα χρειαστούν σε περιπτώσεις εμφραγμάτων και στόχο έχουν να σώσουν ζωές των συνανθρώπων μας. Τα μέλη του συλλόγου, όλη την χρονιά, χόρεψαν, διασκέδασαν και στο τέλος βοήθησαν το Νοσοκομείο της Ρόδου να ξεπεράσει μέρος των δυσκολιών του.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου, Αναστασία Μπάκη, «Κάθε μέλος μας που έχει καταβάλει την ελάχιστη συνδρομή, κάθε χορηγός που στήριζε τις εκδηλώσεις μας, αλλά και κάθε μη μέλος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, πρέπει να αισθάνεται υπερηφάνεια καθώς έχει καταβάλει ένα μικρό ποσοστό από αυτό το ποσό και ένας συνάνθρωπος μας θα έχει βοηθηθεί από αυτόν. Συγχαρητήρια σε όλους όσους χόρεψαν για καλό σκοπό!»

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου αυτήν την χορευτική χρονιά άφησε έργο με ποιοτικές εκδηλώσεις που επέστρεψαν αξία στα μέλη του και τώρα επέλεξε να επιστρέψει αξία στην κοινωνία. Μπράβο σε όλα τα μέλη του συλλόγου!

Pin It on Pinterest