Εκδήλωση καταστηματαρχών στο κέντρο με φιλανθρωπικό σκοπό

Σε ένα καλοκαίρι όπου όλοι δοκιμαζόμαστε, η θετική ενέργεια, η αλληλεγγύη, η συνεργατικότητα, είναι οι τρόποι που επιλέγουμε να πορευτούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο. Στο κέντρο της τοπικής αγοράς της πόλης μας, την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00 στον Πεζόδρομο Ν.Πλαστήρα, η ομάδα επιχειρηματιών Rhodes In Style διοργανώνει ένα πάρτι θέλοντας να περάσει το μήνυμα της αισιοδοξίας μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη, με κεντρικό θέμα την ενημέρωση για την φιλανθρωπική δράση της Δωρεάς Μαλλιών. Ένα πάρτι όπου θέλουμε να γίνουμε όλοι μια παρέα, να γνωριστούμε και να μοιράσουμε χαμόγελα, με όμορφη μουσική από νεανικά γκρουπ, με street fashion show, μακιγιάζ, περιποίηση μαλλιών με ειδικές τεχνικές, και πολλά άλλα happenings που έχουν ετοιμάσει με πολλή φροντίδα τα μέλη της ομάδας Rhodes In Style. Δημιουργικοί χορηγοί της εκδήλωσης η εταιρεία Cair Wine όπου θα προσφέρει εκλεκτά κρασιά, το κατάστημα Skoufos Pastry Bakery με υπέροχες γλυκές δημιουργίες και το Bergamont με νόστιμες λιχουδιές. Την διακόσμηση του πεζόδρομου για τις ανάγκες του πάρτι έχει αναλάβει το Βallolino. Σας περιμένουμε όλους να ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα με χαμόγελα, να γνωριστούμε, να περάσουμε όμορφα και να ενημερωθούμε για την πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση της Δωρεάς Μαλλιών.
Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 19:00 στον Πεζόδρομο Ν.Πλαστήρα

Λίγα λόγια για την ομάδα Rhodes In Style: Η Fashion ομάδα Rhodes In Style, δημιουργήθηκε πριν 3 μήνες με το πνεύμα της συνεργατικότητας ανάμεσα στους επαγγελματίες, για να στηρίξει την τοπική αγορά και να προβάλλει επίσης σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο των Ροδιτών ελεύθερων επαγγελματιών. Την ομάδα αποτελούν οι: Αντώνης Γιαννούλης, Σωτήρης Βασίλας, Ευαγγελία Καστέλα, Μίλα Λουιζίδη, Γιώργος Πλίγκος, Θάνος Σιμάτης, Μαίρη Χατζησάββα.

Λίγα λόγια για την Δωρεά Μαλλιών: Η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 με σκοπό να ενημερώσει τους Έλληνες για την δωρεά μαλλιών.