Δωρεά υγειονομικού υλικού στο λιμενικό απο τον Φαρμακευτικός Σύλλογο Δωδεκανήσου

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου κατόπιν αιτήματος της Ένωσης προσωπικού του Λιμενικού Σώματος του Νομού Δωδεκανήσου, σήμερα Τρίτη 26 Αυγούστου 2014, παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό για τη προστασία των στελεχών της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 20 κιβώτια με γάντια, μάσκες, γάζες, χάπια ναυτίας καθώς και συσκευασίες με οινόπνευμα και αντισηπτικό υγρό.
Η ποσότητα του φαρμακευτικού υλικού θα διανεμηθεί σε συνολικά 20 υπηρεσίες -Πλωτά και Λιμενικά καταστήματα- συνολικής δύναμης 340 ατόμων.
Η χορηγία του φαρμακευτικού υλικού γίνεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με το Λιμενικό Σώμα και της συνεχούς υποστήριξης των Υπηρεσιών και του προσωπικού του νομού Δωδεκανήσου.
Στη συνάντηση τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου είναι ο μόνος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανά την Ελλάδα ο οποίος δέχεται να εκτελούνται οι συνταγές των ασφαλισμένων του Λιμενικού σώματος επί πιστώσει, διευκολύνοντας έτσι τα μέγιστα τη φαρμακευτική περίθαλψη των εργαζομένων στο Λιμενικό Σώμα.

Pin It on Pinterest