Δοκιμαστικές κορωνο-διακοπές εγκλεισμένων τουριστών σε ξενοδοχείο της Ρόδου στις 12 Απρίλη !

Κάτι σαν πειραματόζωα θα γίνουν οι εργαζόμενοι ξενοδοχειακής μονάδας της Ρόδου σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα που θέλει την εταιρεία Sunweb να κανονίζει δοκιμαστικές διακοπές στη Ρόδο πολύ πριν ανοιξει η σαιζόν στις 15 Μαιού όπως ανέφερε η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σε διαγωνισμό της εταιρείας για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν για δοκιμαστικές διακοπές στη Ρόδο περίπου 17.000 άτομα επιλέχθηκαν 189 συμμετέχοντες για έρθουν διακοπές στις 12 Απριλίου σε ξενοδοχείο της Ρόδου .

Στο ξενοδοχείο θα βρίσκονται μόνο τουρίστες και υπάλληλοι και δεν θα βγαίνουν εκτός ξενοδοχείου .

Η πρόθεση είναι σύμφωνα με την εταιρεία ότι το ταξίδι διακοπών θα παρέχει πληροφορίες για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κάνει τεστ για τον ιό covid-119 πριν και μετά το ταξίδι και επιθυμούν να δούνε κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα κατά του κορωνοιού στη Ρόδο.

Το παράδοξο πείραμα κατ ουσία θα κάνει τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο πειραματόζωα για να δύον αν η Ρόδος είναι ασφαλής και πως μπορούν να έρχονται τουρίστες με ασφάλεια.

Το παράξενο πείραμα σχεδιάζετε να γίνει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου με ολλανδούς τουρίστες !

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ