Η Disney ήρθε στη Ρόδο… αλλά ήταν “άβατο” για μικρούς και μεγάλους ! Φωτογραφίες

Το πολυδιαφημιζόμενο κρουαζιερόπλοιο της Disney με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, αυτούς με τους οποίους μεγαλώσαμε όλοι, κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου.

Ωστόσο οι μικροί και μεγάλοι φίλοι που περίμεναν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κατέβουν από το πλοίο στην τελετή υποδοχής , δεν τους είδαν ποτέ, καθώς δεν έγινε κάποιο event.  Στο χώρο του λιμανιού, η μπάντα του Δήμου και  χορευτικά σχήματα καλωσόριζαν τον κόσμο που κατέβαινε από το λιμάνι και όπως πληροφορηθήκαμε γι αυτούς ήταν η τελετή υποδοχής, καθώς είναι σημαντικό να έρχεται κόσμος  στο νησί μας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, η αντιπεριφερειάρχης Λίτσα Φτακλάκη και ακόμα κάποιοι μπήκαν στο Κρουαζιερόπλοιο για να ξεναγηθούν και να γίνει ανταλλαγή τιμητικών πλακετών.  Η είσοδος στο πλοίο  απαγορεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους, παρότι τους κάλεσαν να παραβρίσκονται στην τελετή υποδοχής  , με τη δικαιολογία ότι είναι για λόγους ασφαλείας… Πρώτη φορά καλούν δημοσιογράφους για να τους απαγορεύσουν την είσοδο, οπότε δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε το  εσωτερικό του Κρουαζιερόπλοιου.

Βέβαια απογοητευμένοι έφυγαν και όλοι οι μικροί φίλοι του Μίκυ και της παρέας του, που περίμεναν υπομονετικά στον ήλιο, έξω από τα κάγκελα του λιμανιού, να τους δουν έστω και από μακριά , αλλά τελικά δε βγήκαν έξω να τους καλωσορίσουν..

Πάντως η Ρόδος έδειξε τη νησιώτικη ελληνική φιλοξενία της, με παραδοσιακούς  χορούς, μουσική και μελεκούνια για τους 2500 επιβάτες και περίπου 900 άτομα πλήρωμα… Για τις επόμενες 9 εβδομάδες το Κρουαζιερόπλοιο της Disney θα βρίσκεται στην περιοχή μας και θα ξανά πιάσει λιμάνι στη Ρόδο.

Pin It on Pinterest

Share This