Η κακοκαιρία που πλήττει όλη μέρα σήμερα τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους εντάσεως μεγαλύτερης των 8 μποφόρ που έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο νησί και στις συγκοινωνίες.
Η Ρόδος δίνει από το πρωί τη δική της μάχη με τα κύματα. Η πλατεία Κουντουριώτη πίσω από τον Ευαγγελισμό έχει πλημμυρίσει , καθώς η θάλασσα βγαίνει στη στεριά από τη δύναμη των κυμάτων.Η κυκλοφορία για τους πεζούς στο κέντρο της Ρόδου είναι αρκετά δύσκολη λόγω της έντασης των ανέμων. Ο δρόμος στο Ζέφυρος γεμίζει με άμμο και νερό.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό της ορμητικής έντασης των ανέμων και της επιβλητικής δύναμης της φύσης .
Πολίτες και οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η δύναμη του νοτιά γεμίζει τους δρόμους με φερτά αντικείμενα και νερό παραλιακά του νησιού.