Επίσκεψη Δημάρχου στα Ιδρύματα Κολυμπίων και Χαραλάμπειο – Ο Δήμαρχος στις πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων Αφάντου, Παραδεισίου και Μαριτσών

Επίσκεψη Δημάρχου στα Ιδρύματα Κολυμπίων και Χαραλάμπειο
Ο Δήμαρχος στις πρώτες συνεδριάσεις των συμβουλίων Αφάντου,
Παραδεισίου και Μαριτσών
Τις προνοιακές – κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου, σε πρώτη φάση το Ίδρυμα Θεραπείας Χρόνιων Παθήσεων Γερόντων στα Κολύμπια και τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο», επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Πρόνοιας Λίτσα Κρεμαστινού, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόνοιας σε ανήμπορους, ηλικιωμένους και αρρώστους, ο δήμαρχος είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των δομών αυτών Σάββα Πεταλά, τους αντιπροέδρους Μανώλη Χαραλάμπους και Βασίλη Καρνάβα και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρη Ζανετούλη. Η εύρυθμη λειτουργία των ιδρυμάτων, οι συντηρήσεις των κτιρίων, το προσωπικό και οι προγραμματικές συμβάσεις συνεργασίας μεταξύ των δομών, αποτελούν τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Μετά την καταγραφή και την ιεράρχηση των θεμάτων που απασχολούν τις συγκεκριμένες δομές, η δημοτική αρχή θα προχωρήσει άμεσα στην συνεργασία για την προώθηση των ζητημάτων των κοινωνικών δομών. Ο τομέας της Πρόνοιας εξάλλου είναι από τους τομείς που ο δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής αρχής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.
Παράλληλα, ο δήμαρχος συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, συνεχίζει να παρίσταται στις πρώτες συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων του νησιού, με πρόσφατες της δημοτικής κοινότητας Αφάντου και των τοπικών συμβουλίων Παραδεισίου και Μαριτσών, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών.
Έγινε διεξοδική συζήτηση για μείζονα ζητήματα με τα θέματα λειτουργικότητας, καθαριότητας και έργων να κυριαρχούν. Ακολούθησε ο προγραμματισμός των δράσεων στις συγκεκριμένες περιοχές.
«Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του κάθε τόπου και του νησιού γενικότερα και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων ενόψει της χειμερινής περιόδου».

Pin It on Pinterest