Επισκέψεις του Δημάρχου Ρόδου σε Προνοιακές Δομές

O Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, κάνοντας πράξη τη βούληση της δημοτικής αρχής και του ιδίου προσωπικά, να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και γενικότερα δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του νησιού της Ρόδου, επισκέφθηκε χθες και σήμερα τις προνοιακές δομές της Ρόδου.

Συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Μανδρακό και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Σάββα Καλαθενό, επισκέφθηκαν χθες τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο», το Ίδρυμα Θεραπείας Χρόνιων Παθήσεων Γερόντων στα Κολύμπια, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων, παρουσία και του προέδρου του Ιδρύματος Βασίλη Καρνάβα,  καθώς και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων  Άγιος Ανδρέας στο Παραδείσι.

Ο δήμαρχος, χαιρέτησε έναν- έναν τους ηλικιωμένους στα ιδρύματα, τους ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία πάνω απ` όλα και χαρούμενες γιορτές.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και στα θέματα των παιδιών ο δήμαρχος, ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, μοίρασε δώρα, διαλεγμένα ξεχωριστά για το κάθε παιδί από τον ίδιο.έννων.

Σήμερα ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου και  τα μέλη του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κυρίες Δσποινα Μουτάφη και Σέβη Ηλιοπούλου, επισκέφθηκε το Κέντρο των ΑΜΕΑ  ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και συζήτησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μανώλη Ζηδιανάκη, το ενδεχόμενο συνεργασίας με το δήμο, όλων των δομών που διοικητικά ανήκουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, προκειμένου να στηριχθούν προς όφελος των συμπολιτών μας που έχει ανάγκη τις υπάρχουσες δομές.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί παραβρέθηκαν στην όμορφη  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοίμασε  το ΚΗΦΗ Αγίων Αποστόλων της ΑΜΚΕ του Δήμου Ρόδου, στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΗΦΗ στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων. Οι ηλικιωμένοι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με το δήμαρχο, αρκετοί συζήτησαν μαζί του, άλλοι έψαλλαν τα κάλαντα και όλοι μαζί  αντήλλαξαν δώρα και ευχές.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2014, στις 12.30 το μεσημέρι, ο ΔΟΠ έχει ετοιμάσει στο Ακταίον, το γεύμα της αγάπης και καλεί όλους τους συμπολίτες που στηρίζονται από τον ΔΟΠ να συμμετάσχουν σε αυτό και να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους.