Έργα αποκατάστασης και συντήρησης πεζοδρομίων σε γειτονίες της Ρόδου επέβλεψε ο Δήμαρχος

Την συντήρηση και αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε γειτονιές και κεντρικές οδούς της πόλεως Ρόδου, επέβλεψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο κος Χατζηδιάκος ξεκίνησε από την περιοχή του Καρακόνερου επί των οδών: Ευαγόρα και Μονής Πανορμίτη, συνέχισε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην οδό Ναύαρχου Δαμασκηνού και ολοκλήρωσε τις αυτοψίες στις οδούς Βενετοκλέων, Στεφάνου Καζούλη και Δωδεκανησιακής Νεολαίας.
Προσεχώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες και σε άλλες κεντρικές οδούς της πόλης προκειμένου η πρόσβαση των πεζών να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και των ατόμων που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα. Πρόκειται για τις οδούς Ρήγα Φεραίου, Τσαλδάρη, Τενέδου και Καστοριάς.
Η κατασκευή έργου με την επωνυμία «Ανακατασκευή και κατασκευή νέων πεζοδρομίων στην πόλη της Ρόδου», αφορά πεζοδρόμια συνολικού μήκους 2,5 χιλιομέτρων σε σημεία στην πόλη της Ρόδου, την τοποθέτηση νέων φωτιστικών καλωδίων, αλλά και νέων φωτιστικών σημείων σε σημεία που απαιτείται. Παράλληλα έχει προβλεφθεί χώρος όπου θα φυτευτούν δέντρα που μελλοντικά δεν θα αναπτύσσουν μεγάλες επιφανειακές ρίζες. Την επίβλεψη και χρηματοδότηση του έργου την έχει ο δήμος Ρόδου, μέσω του προγράμματος ΣΑΤΑ.

Pin It on Pinterest

Share This