Συνάντηση Δημάρχου με Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και συμμετοχή στην παρουσίαση Τσεχικών εταιρειών

Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τουρισμού με Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες.
Συμμετοχή στη εκδήλωση τσεχικών εταιρειών στο Επιμελητήριο
Εποικοδομητική συζήτηση με τον εκπρόσωπο Mr Skoczynski Wojciech, του φημισμένου πολωνικού τουριστικού γραφείου GRECOS, που ειδικεύεται αποκλειστικά στα ταξίδια προς την Ελλάδα, είχαν την Τετάρτη ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χαζτηλαζάρου, στο πλαίσιο εκδήλωσης προς τιμή 190 Πολωνών στελεχών του εν λόγω πρακτορείου, στο ξενοδοχείο Rodos Maris στη Νότια Ρόδο.
Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό των Πολωνών τουριστών που ταξιδεύουν μέσω τουριστικών πρακτορείων, κατά την τελευταία τριετία. Το ποσοστό μάλιστα, για το διάστημα μέχρι αρχές Αυγούστου, σημειώνει φέτος αύξηση 15,5 % σε σχέση με το 2014.
Η Ρόδος έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών τουριστών και το 2015 οι αφίξεις τουριστών από την Πολωνία παρουσίασαν αύξηση 12,7% σε σχέση με το 2014.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε στον κ. Wojciech, την ικανοποίηση τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων της περιοχής μας, για τη σαφή προτίμηση των Πολωνών τουριστών προς τη χώρα μας και προς τη Ρόδο, με τον τουρισμό από την Πολωνία να παρουσιάζει ανοδική τάση και μία αναπτυσσόμενη δυναμική. Ακόμη, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπογράμμισε τη στήριξη του Δήμου στους Πολωνούς πράκτορες, σε θέματα προώθησης και προβολής του νησιού, ενώ η συζήτηση στράφηκε και προς την κατεύθυνση υλοποίησης κοινών δράσεων, αλλά και προσέλκυσης τουριστών κατά την χειμερινή περίοδο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ρόδου και η Aντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Χατζηλαζάρου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης τσεχικών εταιρειών «HORECA-Rhodos 2015” που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Τσεχίας.

Pin It on Pinterest

Share This