Διεθνώς ρεζίλι έγινε η Ρόδος απο τις άθλιες συνθήκες σε covid-19 hotel

Η μια μετά την άλλη οι Βρετανικές εφημερίδες γράφουν για τις εικόνες ντροπής που μετάδωσε ζευγάρι απο ξενοδοχείο covid-19 στην Κρεμαστή.

Δυστυχώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδωσαν στις εφημερίδες της πατρίδας τους δεν χωρούν αμφισβητήσεις .

Δείτε τι γράφει η Daily Mail για το περιστατικό

Κοριοί, κατσαρίδες, βρώμικα στρώματα, έλλειψη καθαριότητας, φαγητό χείριστης ποιότητας όλα τα κατέγραψαν με φωτογραφίες και βίντεο και κάνουν τον γύρω του κόσμου .

Το ζευγάρι των Βρετανών ήρθε στη Ρόδο πληρώνοντας πάνω απο 3.000 ευρώ για διακοπές πολυτελείας . Δυστυχώς σε τυχαίο τεστ στις πύλες εισόδου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό και τους μετέφεραν σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Κρεμαστή.

Το πρωτοσέλιδο της THE Sun

Η διαμονή τους έγινε κόλαση όπως ισχυρίζονται όταν διαπίστωσαν οτι το ξενοδοχείο που διέμεναν ήταν υγειονομική βόμβα και όχι κατάλληλο για αποθεραπεία απο τον covid-19.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά σταθήκαμε ανάξιοι να διαχειριστούμε την εικόνα της Ρόδου και κάποιοι έχουν σοβαρές ευθύνες για αυτό. Για ακόμα μια φορά βγάλαμε τα μάτια μόνοι μας …

Οι υγειονομικές υπηρεσίες θα έπρεπε να έχουν κινηθεί ήδη και κάποιοι να λογοδοτήσουν στις αρχές αλλά και στην κοινωνία της Ρόδου για την ζημιά που έκαναν ..

Και κάποιοι θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς που επέλεξαν τη Ρόδο μας για διακοπές .

Και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να πάψουν να στρουθοκαμηλίζουν και να κατηγορούν τους τουρίστες …

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ