Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης

Η Σύμη είναι ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων κοντά στη Ρόδο με σημαντική πολιτιστική κληρονομιά και πληθώρα επισκεπτών από πολλές χώρες του κόσμου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης αποτελεί μέρος του καταξιωμένου Φεστιβάλ του Δήμου Σύμης και διοργανώνεται ως ανεξάρτητο γεγονός από ομάδα σινεφίλ.

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης με χαρά ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει να δέχεται υποβολές ταινιών από κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο, των οποίων η προβολή θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι υποβολές των ταινιών θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 31 Μαΐου και μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω των ιστοτόπων FilmFreeway ή Festhome. Δεχόμαστε ταινίες όλων των ειδών (εκτός από μουσικά βίντεο) στις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Ταινίες μεγάλου μήκους (οποιαδήποτε ταινία άνω των 45΄)

2. Ταινίες μικρού μήκους (κάτω από 45΄)

3. Φοιτητικές ταινίες.

Λεπτομέρειες για τα τέλη υποβολής βρίσκονται στους παραπάνω ιστότοπους και κυμαίνονται από 6 έως 48 δολάρια, αναλόγως των περιστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύμης, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]