Διδυμότειχο: Ράγισαν καρδιές οι χαροκαμένοι γονείς της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, ημέρα των γενεθλίων της

Ράγισαν καρδιές με τις συγκλονιστικές τους αναρτήσεις την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, οι χαροκαμένοι γονείς της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο, από τα δυο νεαρά ανθρωπόμορφα κτήνη

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον φριχτό θάνατο της χαμογελαστής Ελένης, η οποία στις 15 Ιανουαρίου θα έκλεινε τα 24 χρόνια της και ο πατέρας της Γιάννης με την μητέρα της Κούλα, πήγαν με μια τούρτα που είχε δυο κεριά με τα χρόνια που θα συμπλήρωνε, στον τάφο της στα νεκροταφεία Διδυμοτείχου. Τραγικές φιγούρες, απαρηγόρητοι παρά την καταδικαστική απόφαση σε ισόβιες καθείρξεις των δύο νεαρών δολοφόνων, του Ροδίτη και του Αλβανού, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα ότι η αγαπημένη τους κόρη “έφυγε” τόσο άδικα και βάναυσα. Ο Γιάννης Τοπαλούδης ανέβασε τις φωτογραφίες από το νεκροταφείο και έγραψε:

“15 Ιανουαρίου 1997 (23.00′). Τέτοια ώρα σαν σήμερα γεννήθηκες, Ελένη μου.Σήμερα θα ήταν μέρα χαράς για το σπιτικό μας. Όμως, δυστυχώς, αυτή είναι μια μέρα ακόμα περισσότερης λύπης, ακόμα μεγαλύτερου πόνου.

Έννοια σου, Ελένη μου, ο Θεός εκτός από δίκαιος και πολυεύσπλαχνος είναι και τιμωρός. Θα δώσει την τιμωρία που αξίζουν ΌΛΟΙ όσοι σου έκαναν τόσο κακό.Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων”.

Η χαροκαμένη μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου, συγκλόνισε για ακόμη μια φορά, στρέφοντας τα πυρά της κατά των νεαρών δραστών και όχι μόνο.

  • «6 χρόνια και 4 μήνες, αυτή είναι η πραγματικά κάθειρξη των δραστών, μετά θα δείξουν ότι είναι καλά παιδιά, θα κάνουν και κοινωνική εργασία. Σε τέτοια βαριά εγκλήματα τα ισόβια πρέπει να είναι όσο ζεις», είπε με παράπονο η μάνα.

«Δεν νιώθω ούτε δικαιωμένη ούτε λυτρωμένη, δεν ένιωσα καλύτερα, διότι για τη μάνα που χάνει μ’ αυτόν τον τρόπο παιδί δεν υπάρχει καμία δικαίωση», δηλώνει η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας με αφορμή τα γενέθλια της κόρης που την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου θα γινόταν 24 ετών.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ