Τα 21 λεπτά της 11ης Σεπτεμβρίου που δεν είχε δει κανείς – Αμοντάριστα πλάνα πριν και μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων – Συγκλονιστικό video!

– Απίστευτες εικόνες από αμοντάριστο ρεπορτάζ του ABC τις στιγμές πριν καταρρεύσει ο πρώτος από τους Δίδυμους Πύργους
– Φαίνονται απελπισμένοι άνθρωποι να πηδούν από τα παράθυρα του World Trade Center
– Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο υλικό από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη
– Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες και άνθρωποι που κατάφεραν να σωθούν από την αιματηρότερη τρομοκρατική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος

Ο τρόμος ζωντανεύει ξανά. Ο εφιάλτης της 11ης Σεπτεμβρίου που ακόμη στοιχειώνει τις ΗΠΑ, αναβιώνει. Οι πρώτες στιγμές αφού τα αεροπλάνα με τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έπεσαν πάνω στο καμάρι της Νέας Υόρκης, στο World Trade Center και οι τελευταίες στιγμές πριν καταρρεύσει ο πρώτος Πύργος.

Συνεργείο του ABC έχει βρεθεί στον τόπο της τραγωδίας. Και το video που ανέβηκε στη σελίδα 911datasets.org, όπου συγκεντρώνονται στοιχεία και video από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, δείχνει για πρώτη φορά αμοντάριστα πλάνα από το χάος. 21 λεπτά που κανείς δεν είχε δει μέχρι τώρα.

Στο 13:13 ένας αστυνομικός παρατηρεί ότι o Βόρειος Πύργος γέρνει. Στο 13:24, ο Πύργος καταρρέει στη συμβολή των Warren Street και North End Avenue.
Δυο από τους επιζήσαντες, που κατάφεραν να βγουν από τον 82ο όροφο του κτιρίου μιλούν στο 17:36, ενώ στο 20:28 μιλάει ακόμη ένας επιζήσαντας. Αυτός κατάφερε να βγει από τον 39ο όροφο του δεύτερου κτιρίου.

Το ρεπορτάζ για το ABC έκανε ο N.J. Burkett, με κάμεραμαν τον Marty Glembotzky.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Pin It on Pinterest