Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου της Ρόδου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ –ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου εκφράζει την πλήρη αντίθεσή στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Τρόικας για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Η εκποίηση του Αεροδρομίου της Ρόδου αποτελεί το δεύτερο πλήγμα για το τόπο μας μετά το κλείσιμο της Ολυμπιακής. Η ιδιωτικοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων θα οδηγήσει στη κατακόρυφη αύξηση των τελών χρήσης που θα επιφέρει αντίστοιχα μείωση της αεροπορικής κίνησης και αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων.

Το υψηλό κόστος λειτουργίας των υποδομών, του εξοπλισμού και της συντήρησης των αεροδρομίων σημαίνει μετακύλιση του κόστους στους επιβάτες. Μια τέτοια εξέλιξη θα επιφέρει σοβαρό πλήγμα στο τουρισμό της περιοχής μας ο οποίο κατά 85% διακινείται μέσω του Αεροδρομίου.

Καλούμε τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου καλούμε επίσης τα Σωματεία της δύναμης του ΕΚΡ και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο τοπικός Σύλλογος ΥΠΑ τη Πέμπτη06/03/2014 ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ

Pin It on Pinterest