Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει την πρωτοβουλία διαμαρτυρίας για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ

Τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ότι ο Δήμος Ρόδου στηρίζει κάθε προσπάθεια, οιουδήποτε φορέα ή και απλών πολιτών, που με γνώμονα το συμφέρον του τόπου στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την ανάπτυξη του τόπου, έλαβε ο συμπατριώτης μας Μανώλης Παπαζογλου, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Παπάζογλου ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των Ροδίων, φορέων και πολιτών, κατά της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που ισχύει πλέον στη Ρόδο από την 1η Οκτωβρίου 2015, βάσει πρόσφατης απόφασης της κυβέρνησης, στο πλαίσιο εφαρμογής σχετικών διατάξεων του νέου μνημονίου.

Ζήτησε δε από τον κ. Χατζηδιάκο, τη συμπαράσταση του δήμου και την αρωγή του δημοτικού μηχανισμού, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, που έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, μπροστά στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι τα μέλη της δημοτικής αρχής θα είναι παρόντα και το ψήφισμα της συγκέντρωσης με τις υπογραφές όλων, θα μεταφερθούν αρμοδίως, καθώς την επόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η ΠΕΔ στην Αθήνα, με 1o θέμα στην ημερήσια διάταξη την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Έχουν μάλιστα προσκληθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης και αρμόδιοι υπουργοί.

Pin It on Pinterest

Share This