Διακρίθηκαν σε διαγωνισμό μαγειρικής μαθητές του ΙΕΚ Ρόδου

Στην κορυφαία έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ  δυναμικό παρών έδωσαν και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού (ΘΕΡΜΑΙ)                         

α. Κωνσταντίνος Μπανταβάνος ως βασικός διαγωνιζόμενος και

β. Μιχαήλ Καρπάθιος ως βοηθός, οι οποίοι απέσπασαν τα ακόλουθα βραβεία :                                       

Χάλκινο Βραβείο (Παρασκευή 01.02.19)  στην κατηγορία “Παραδοσιακά ζυμαρικά με Κουνέλι” και το πιάτο :

Λουκούμι με Κουνέλι γεμιστό με βότανα και σκόρδο,

σάλτσα και άρτυμα μανιταριού,

πάστα ντομάτας και αφρός ξηρής μυζήθρας

Χρυσό Βραβείο (Σάββατο 02.02.19)  στην κατηγορία “Ελληνικές τοπικές παρασκευές με Αρνί” και το πιάτο :

Ροδίτικα πουγκιά με Αρνί,

σάλτσα κόκκινου κρασιού,

χτυπητή από μυζήθρα και γιαούρτι,

ντοματίνια μπουκωτά και σαλάτα από φυλλώματα

 

Pin It on Pinterest