Διακρίσεις Μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 78ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών με την επωνυμία «Θαλής», ο οποίος αφορούσε σε μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Β΄ και Γ΄) του Γυμνασίου και των τριών τάξεων των Λυκείου.

Στο φετινό διαγωνισμό «Θαλής» διακρίθηκαν οκτώ μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, από τη Β΄ τάξη του Γυμνασίου διακρίθηκαν οι μαθητές Ιάσονας Κελλάρης, Γεώργιος Τσαμπίκος Κοντός, Φίλιππος Παστρής και Σάββας Παστρής. Από τη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου διακρίθηκαν οι μαθητές Γεώργιος Παπαζαχαρίου και Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης, καθώς επίσης και η μαθήτρια Αργυρώ Σκουμιού. Επίσης, από τη Β΄ τάξη του Λυκείου διακρίθηκε ο μαθητής Νικόλαος Σκουμιός.

Η επόμενη φάση του διαγωνισμού με την επωνυμία «Ευκλείδης» θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στον οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού «Θαλής».

Επίσης, πέντε μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκαν στο διαγωνισμό μαθηματικών «Εύδημος» που διοργάνωσε το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το σχολικό έτος 2017-2018 για την Α΄ τάξη του Γυμνασίου. Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν οι μαθήτριες Αγγελική Χατζίνα Καμπουράκη και Στεφανία Σταματιάδη, καθώς επίσης και οι μαθητές Δημήτρης Παπασταθόπουλος, Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης και Άγγελος Σου.

Οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» τον οποίο θα διοργανώσει το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στις 20 Ιανουαρίου 2017.

Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητών μας στους διαγωνισμούς μαθηματικών είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας, συγκριτικά με τα προβλήματα και τις ασκήσεις που διδάσκονται συνήθως στα σχολεία.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους τους.

Pin It on Pinterest

Share This