Διάκριση Μαθητριών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σε Πανελλήνιο Διαγωνισμός της «Ευρωπαικής Ένωσης Εκπαιδευτικών» !

Στις 30 Μαΐου 2014 η «Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών» (European Association of Teachers) διοργάνωσε τον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό (60ος Πανευρωπαϊκός) Γραπτών και Καλλιτεχνικών Εργασιών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολείων με γενικό θέμα «Πώς θα ήθελα να ζω στην Ευρώπη».
Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με θέμα την άποψη των παιδιών για το πώς θα ήθελαν μεγαλώνοντας να είναι η ζωή τους στην Ενωμένη Ευρώπη και να φανταστούν τον τρόπο ζωής των παιδιών στην Ευρώπη δημιουργώντας μια δική τους σύνθεση.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού διακρίθηκαν οι μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Χρυσάνθη Ζωάννου και Ζηνοβία Τσέρου. Επισημαίνεται ότι οι δύο παραπάνω μαθήτριες είναι και οι μόνες που διακρίθηκαν από τα σχολεία της Ρόδου.
Η βράβευση των μαθητριών και των μαθητών που διακρίθηκαν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο των Γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.
Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες Χρυσάνθη Ζωάννου και Ζηνοβία Τσέρου για τη σημαντική τους διάκριση και τις εύχεται πάντα επιτυχίες.

tserou-zoannou

 

Pin It on Pinterest