Σημαντικότατες Διακρίσεις Μαθητών του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής 2014

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού 2014 ο οποίος αναφερόταν στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων της χώρας, του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2014 ο οποίος αφορούσε στους μαθητές των τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς επίσης και του 24ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Λυκείου. Στους διαγωνισμούς αυτούς διακρίθηκαν οκτώ μαθητές και μαθήτριες των  Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2014 διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές της Ε’ Δημοτικού (κατά σειρά επιτυχίας): Παπαζαχαρίου Γεώργιος και Πουλάκης – Στεφανίδης Γεράσιμος.

Στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2014 διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές της Α’ Γυμνασίου (κατά σειρά επιτυχίας): Σκουμιός Νικόλαος, Άλμπρεχτ Μερσίνα και Κατσιγιάννης Σεραφείμ, καθώς επίσης και ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Συμεωνίδης Αδάμ.

Στον 24ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές Λυκείου διακρίθηκε ο μαθητής της Α’ Λυκείου Τσίννας Κωνσταντίνος και ο μαθητής της Γ’ Λυκείου Σκιαδόπουλος Αθηναγόρας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος πέτυχε τη μέγιστη διάκριση (1η θέση) στη τελική φάση του 24ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής 2014 για μαθητές Λυκείου.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

 

Pin It on Pinterest