Ο Νίκος Διακανθού με την παράταξη ΡΟ.ΔΗ του υποψήφιου δήμαρχου Χατζή Χατζηευθυμίου

Την υποψηφιότητά του για την εκλογική Περιφέρεια Ιαλυσού με υποψήφιο δήμαρχο  τον κ. Χατζή Χατζηευθυμίου ανακοίνωσε κ. Νίκος Διακανθού.

«Κατεβαίνουμε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με όραμα μια Τοπική Αυτοδιοίκηση: ασφαλέστερη, κοινωνικότερη, και προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες της Ιαλυσού », τόνισε ο κ. Νίκος Διακανθού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βλέποντας ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μου η Ιαλυσός περνάει μια περίοδο παρακμής και πραγματικής εγκατάλειψης αποφάσισα να είμαι δίπλα στο συνδυασμό του κ.κ. Χατζή Χατζηευθυμίου το Ρ.Ο.Δ.Η.

 Μιλώντας καθημερινά με παιδία της γενιάς μου αλλά και ζώντας ο ίδιος σε ένα τόπο που μετά τις 8 μ.μ. θυμίζει μια πόλη φάντασμα που δεν κυκλοφορεί κανένας, με δρόμους που θυμίζουν τη Βαγδάτη μετά την Αμερικανική εισβολή, ένα ποτάμι που κόντεψε να πνίξει συμπολίτες μας καταστρέφοντας περιουσίες που αποκτηθήκαν με μόχθο, τα σκουπίδια και η βρωμιά που έχουν γίνει πλέον κανόνας, αλλά περισσότερο η παντελής έλλειψη χώρων για δραστηριότητες της νεολαίας ( αθλητικές υποδομές κ.τ.λ. ) και το μόνο που μας έχει μείνει είναι κάποιοι ιδιώτες που ασχολούνται με προσωπικό κόστος και μας κρατάνε λίγο κοντά στον αθλητισμό.

Αναφέρομαι  στον κ. Χατζηνικήτα με τον Ιαλυσό στο Ποδόσφαιρο και στους κ. Παπαγούρα, Χατζηκαλημέρη, Στεργάκη στο Μπάσκετ και τον κ. Κουντούρη στο Τέννις . Κάποιοι κυβερνώντας τον τόπο είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση. Στην κρίση των ψηφοφόρων είναι να επιλέξουν αν τους αρέσει ή όχι. Έχοντας δει ότι όταν την τετραετία που ήταν δήμαρχος στη Ρόδο ο κ. Χατζής Χατζηευθυμίου υλοποιήθηκαν αρκετά έργα ανάπτυξης και ότι στο συνδυασμό του σήμερα και για ακόμη μια φορά υπάρχουν αρκετοί  αξιόλογοι και νέοι άνθρωποι με όρεξη για προσφορά θα δώσω και εγώ όλες μου τις δυνάμεις για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.

ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Θελουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση: ασφαλέστερη, κοινωνικότερη, και προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες της Ιαλυσού.

da6e404ffe4f564e03d1f5edcae6a158_XL

Ελάτε μαζί μας!

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest